miercuri, 13 martie 2019

13.03.2019


Energia vindecătoare se comportă ca un scanner astăzi şi ne pune în evidenţă zonele care au nevoie de vindecare, care au nevoie de atenţia noastră şi care ne cheamă să nu le mai neglijăm, să nu ne mai prefacem că acele dezechilibre nu există şi să nu le mai ignorăm.

Aşa că tot ceea ce ne deranjează astăzi nu face decât să ne atenţioneze că acolo avem ceva de rezolvat, de vindecat. Înainte de a ne enerva că lucrurile nu ies aşa cum ne-am dorit noi, poate ar fi cazul să ne întrebăm ce anume avem de înţeles de aici?

Este foarte important să nu ne lăsăm pradă scenariilor mentale, să nu lăsăm mentalul să ne controleze, pentru că suntem într-o zi de vibraţie patru, cu provocare pe mintea neutră, iar acest lucru predispune mintea noastră la inconstanţă, la schimbări bruşte de stare, precum şi tendinţa de a ne concentra pe negativ.

Dacă ne cunoaştem bine, ne vom da seama de comportamentul minţii noastre, iar acest lucru ne va permite să lucrăm la vindecarea ei, chiar dacă ni se va părea greu să schimbăm tipare pe care le rulăm de mulţi ani.

Pe de altă parte, suntem într-o zi de vibraţie zece, iar acest lucru ne permite să ne arătăm strălucirea, să ne manifestăm curajul de a lua decizii îndrăzneţe, dar ghidate de către Univers, de a ne decide că este momentul să lucrăm cu noi înşine, cu mentalul nostru, pentru a deveni persoana care dorim să devenim.

Este momentul să ne manifestă curajul în ceea ce priveşte propria vindecare, pentru că toate acestea se întâmplă într-o zi în care provocarea de pe mandală este iubirea de Sine, iar în funcţie de cât de mult am lucrat la ea până în prezent, ne vom asuma sau nu, decizii importante în viaţa noastră şi vom da voie sau nu energiei vindecătoare să ne ajute. Dacă ne iubim pe noi înşine atunci vom face lucruri şi pentru noi şi evoluţia noastră şi vom căuta să ieşim din toate tiparele care ne ţineau departe de manifestarea completă a puterii personale.

Este, totodată, şi o zi în care putem demara proiecte legate de mediul înconjurător, mai ales că şi aici este nevoie de vindecare. 

Să fim atenţi la mişcare, pentru că avem provocare pe comoditate şi ar fi bine să demarăm noi lucrurile decât să le lăsăm să ne ia prin surprindere.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 


#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu