vineri, 22 martie 2019

22.03.2019

Mandala de astăzi ne provoacă la comunicare, la schimb de informaţii cu ceilalţi, ne cheamă la poveşti, dar şi la a spune lucrurilor pe nume.

Apropo de spus lucrurilor pe nume, să fim atenţi la modul în care o facem, deoarece pe mandală, pa nivelul doi, avem o provocare pe roşu, iar acest lucru ne poate da nervozitate, irascibilitate. 

Pe de altă parte, avem vibraţia zilei pe zece, ceea ce ne poate aduce mult curaj, iniţiativă, dorinţa de a spune, dar mai ales capacitatea de a depăşi barierele care ne-au ţinut să nu spunem până în acest moment.

Combinând informaţiile de mai sus, da avem de spus lucrurilor pe nume, avem de spus adevărul, mai ales acolo unde lucrurile trenează de mult într-o stare care nu ne mai place, însă să facem acest lucru cu mult calm, iar toată acea stare de nervozitate să o transformăm într-un imbold în a spune şi a vorbi, a ne face auziţi.

Este, toto dată, o zi în care avem de conştientizat şi iluziile în care am stat până acum, avem de trecut peste ele şi de adus adevărul la suprafaţă, pentru că numai aşa putem să mergem mai departe, numai aşa putem să ne construim baze solide în evoluţia noastră.

Şi, pentru că suntem într-o zi cu provocare pe patru, să fim atenţi la mintea noastră, mai ales dacă sare de la o idee la alta fără să se concentreze pe ceva anume. Cu ajutorul rugăciunii o putem stabiliza şi o putem concentra pe ceva concret. De asemenea, să căutăm să rămânem axaşi pe o idee până o ducem la capăt şi numai apoi să trecem la alta.

Să fim atenţi la stima şi iubirea de Sine astăzi, la ceea ce cedăm şi la ceea ce produce suferinţă Sufletului nostru, pentru că acele lucruri, situaţii sau chiar oameni este nevoie să ne ocupăm să vedem ce avem de făcut pentru a îndepărta suferinţa - poate este nevoie să iertăm şi astăzi găsim curajul să o facem sau poate este nevoie să plecăm de acolo, din acel loc, din acea relaţie şi astăzi avem curajul să o facem. Numai că, înainte de a lua o decizie este bine să urmăm centrului mandalei, adică să discutăm înainte şi să spunem ceea ce avem pe Suflet.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 


#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu