marți, 26 martie 2019

26.03.2019


Proiectele noastre primesc energia şi atenţia noastră astăzi, însă este foarte important cum ne organizăm activitate, modul în care ne gestionăm energia.

La fel de important este să avem şi instrumentele potrivite şi aici intervine rugăciunea, modul în care noi cerem ceea ce ne dorim. 

Combinând informaţiile de mai sus, putem face o sinteză a modului în care are loc materializarea, mai ales că astăzi suntem ghidaţi foarte mult de către Univers, atât în ceea ce facem concret, cât şi în modul în care ne raportăm la ceea ce dorim să facem.

Mai concret, chiar dacă este o zi a cărei energii încurajează munca, primul pas în a face ceva este să ne asigurăm că ceea ce facem este în acord cu misiunea noastră şi planurile pe care Universul le are pentru noi, iar aceste lucru îl obţinem ascultându-ne intuiţie.

Următorul pas, este să ne asigurăm că avem condiţiile optime de muncă, atât din punct de vedere material, cât şi energetic, deoarece un domeniu nu poate lucra fără celălalt. În acest sens, este nevoie să implicăm Universul în ceea ce facem, cerându-i atât ghidare, cât şi ajutor în ceea ce priveşte elementele de care avem nevoie pentru a ne realiza obiectivele.

După ce am obţinut aceste elemente, este foarte important să demarăm, să trecem la treabă, pentru că altfel vom da cu piciorul la tot ceea ce Universul ne-a dat. Dacă am cerut să facem ceva, atunci să lăsăm la o parte toate fricile noastre şi tiparele care ne blochează şi să ne dăm voie să şi materializăm. Am abordat Universul promiţându-i că vom face ceva, cerându-i ajutorul, însă este momentul să şi concretizăm.

Avem provocarea lui opt astăzi, de aceea este nevoie să vedem ce frici ne dau târcoale, ce ne blochează Sufletul să se simtă în siguranţă şi să creeze.

Avem vibraţia lui cinci astăzi, care ne cheamă la mişcare, la acţiune, pentru că acţiunea în plan fizic aduce după sine şi acţiune în planul energetic.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu