luni, 4 martie 2019

4.03.2019


Cea de a patra zi a acestei perioade speciale ne pune faţă în faţă cu energia creaţiei, împingându-ne de la spate să iniţiem proiecte şi activităţi noi.

Asemenea cazanului de la locomotiva care încălzeşte apa şi trimite aburul fierbinte să pună în mişcare roţile, aşa şi ziua de astăzi ne dă "focul" necesar să ne punem în mişcare.

Pe deasupra, vibraţia zilei este zece, ceea ce ne dă mult curaj, capacitatea de a lua decizii pe termen lung şi de a ne stabili planuri şi strategii, dar nu oricum, ci la un nivel ridicat de profesionalism.

Avem, astăzi, şansa să demarăm acţiuni pe care le-am to amânat, de care ne-am temut că nu o să ne iasă, că nu suntem pregătiţi, că nu avem toate resursele necesare etc. Suntem împinşi, pur şi simplu, să facem ceva, dar nu orice şi nu oricum. 

De aceea, dacă vom evita şi astăzi să demarăm, toată această energie, în loc să fie direcţionată către un scop anume, va ajunge să rămână în noi şi să ne dea peste cap, să ne dea tot felul de stări de nervozitate şi să ne amplifice temerile pe care le avem. Aşa că cea mai bună metodă de a evita aceste lucru este tocmai trecerea la acţiune, pentru că ea ne aduce şi gramul acela de "nebunie" de care avem nevoie pentru a ne manifesta curajul.

Să fim atenţi, dacă demarăm, să nu forţăm lucrurile în dorinţa de a face totul dintr-o dată. De asemenea, este bine să rămânem în contact permanent cu intuiţia noastră pentru a şti când şi unde să "accelerăm"şi când şi unde să "frânăm".

Mişcarea fizică ne este necesară astăzi, deoarece ne ajută să trecem peste comoditate dar, în acelaşi timp, ne ajută şi să consumăm din excesul de energie, fiind ca o supapă de siguranţă.

Să fim atenţi la mentalul nostru, pentru că provocarea zilei este patru, ceea ce îl poate face să sară de la o idee la alta, de la o stare la alta, fără a reuşi să se concentreze pe ceva anume. Cu mai multă introspecţie şi meditaţie, îl putem calma.

Creativitatea este şi ea prezentă în mandala de astăzi, aşa că dacă dorim să demarăm vreun proiect creativ, o putem face foarte bine, mai ales că, pe nivelul doi, avem comunicarea indirectă. 

Şi, apropo de comunicarea indirectă, astăzi avem o relaţie foarte bună cu cuvintele, care ne vin foarte uşor, iar acest lucru ne ajută să ne concretizăm un eventual proiect în privinţa scrisului, dacă ne hotărâm să-l demarăm.

Lista posibilităţilor de astăzi este una lungă, energie avem, aşa că tot ceea ce ne mai rămâne de făcut este să ne şi apucăm de treabă. 

Spor să avem!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 


#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu