vineri, 8 martie 2019

8.03.2019


Astăzi beneficiem de energia vindecătoare în viaţa noastră, dar primim, în acelaşi timp, şi o lecţie importantă pentru noi, aceea legată de credinţă, în sensul că numai prin credinţa pe care o avem putem să ne vindecăm complet.

Atunci când noi vrem să vindecăm ceva din interiorul nostru, dar această vindecare se întâmplă numai de la nivel conştient, fără a implica şi subconştientul, atunci are loc doar o vindecare superficială, iar aspectul pe care doream să-l vindecăm reapare după o anumită perioadă de timp.

În momentul în care, în procesul de vindecare, implicăm şi Sufletul, dar subconștientul şi suntem convinși că acel aspect poate fi vindecat, atunci vindecarea are loc la toate nivelele, iar această problemă, mai mult ca sigur, nu va mai reveni în viaţa noastră.

"Credinţa ta te-a mântuit!" îi spunea Iisus femeii care s-a atins de el şi care s-a vindecat. Pentru că, aşa cum spuneam şi mai sus, pentru a reuşi, cu adevărat să ne vindecăm este nevoie ca, în primul rând, să credem în ceea ce facem, să fim convinşi că acel lucru funcţionează şi că vom reuşi să ne vindecăm, pentru că odată ce avem credinţă, la cele trei  niveluri, minte, Suflet, subconştient, atunci dăm voie, cu adevărat, energiei vindecătoare să vină şi să ne ajute în ceea ce avem nevoie, dăm voie frecvenţei, pe care Universul ne-o trimite, să aducă echilibrul.

De fapt, noi, prin necredinţă, nu facem altceva decât să blocăm fluxul de energie care ne este trimis, nelăsându-l să ne vindece. Refuzăm, de fapt, vindecarea.

Suntem într-o zi cu provocare pe opt, ceea ce ne poate scoate la suprafaţă din temerile noastre, numai că aceste temeri le putem vindeca atâta timp cât noi credem în vindecare, cât credem că putem scăpa de ele, dar mai ales dacă înţelegem că temea este o stare dezechilibrată a noastră.

Vibraţia zilei este cinci, iar acest lucru înseamnă că echilibrul caută să-şi facă loc în viaţa noastră, caută să ne ajute să punem lucrurile în ordine, pentru că numai într-o stare de echilibru ne putem vindeca cu adevărat.

Avem tiparul artistului pe centrul mandalei de astăzi, aşa că să ne dăm voie să fim artiști, pentru că în acest rol subconştientul nostru ne transmite informaţii pe care numai aşa le putea transmite, Sufletul nostru se bucură de creaţia pe care o realizăm, iar mintea noastră este şi ea angrenată în acest proces, oferind suportul tehnic, deci toate cele trei structuri lucrează împreună şi în echilibru.

Poate ar fi bine să fim mai des artişti şi atunci viaţa noastră s-ar schimba în bine.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 


#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu