luni, 25 martie 2019

25.03.2019


Aşa cum hainele ne ajută să ne păstrăm temperatura corpului, mai ales în perioadele reci, tot aşa şi hainele noastre "energetice" ne sunt necesare în viaţa de zi cu zi, dacă dorim să ne manifestăm pe noi înşine, puterea noastră personală şi să rămânem centraţi pe misiunea pe care o avem.

Nu întâmplător această configuraţie de mov vine tocmai astăzi, în ziua de Buna Vestire, aducându-ne "veşti" din partea Universului, veşti pe care ar fi bine să nu le ignorăm.

Pornind de la provocarea zilei care este şapte, Universul ne învaţă astăzi că, dacă dorim să ne recâştigăm puterea personală, dacă dorim să ca Sufletul nostru să creeze şi să se simtă în siguranţă, dacă dorim să materializăm mult mai uşor, dacă vrem să fim cât mai convingători, dar mai ales dacă dorim să fim noi înşine, atunci ceea ce avem de făcut este să ne ocupăm de aura noastră. 

Iar aura? Iar şi mereu, pentru că dacă avem impresia că am lucrat o dată la ea şi este de ajuns, atunci înseamnă că respectul de Sine este destul de redus. Aura noastră se murdăreşte în fiecare zi şi aşa cum facem duş zilnic, aşa este nevoie să ne curăţăm şi aura. De asemenea, ea se şi sparge şi rupe în fiecare zi şi tot în fiecare zi este nevoie să o refacem. Dacă ne ocupăm în fiecare zi de aura noastră pentru 10-15 minute, fie folosind diferite sisteme energetice fie concentrându-ne intenţia pe refacerea ei, atunci lucrurile vor merge din ce în ce mai bine pentru noi.

Aura are patru straturi şi, prin refacerea ei, lucrăm pe toate cele patru corpuri energetice, respectiv 7, 8, 9, 10, fiecare cu caracteristicile sale pe care le-am tot prezentat.

Suntem într-o zi de vibraţie patru, ceea ce ne aduce multă înţelepciune, mai ales în lucrul cu mentalul, pentru că astăzi, aşa cum se observă şi pe mandală, mentalul este cel care ne dă de furcă şi care caută să iasă în evidenţă cu orice preţ. Refacerea corpului energetic opt ne permite să ne ridicăm deasupra minţii noastre şi să o putem gestiona mult mai bine, punând-o în slujba evoluţiei noastre.

Energia vindecătoare vine şi ea să ne ajute cu mentalul, să ne ajute să-l echilibrăm, să ne ajute să ne vindecăm aura. 

În concluzie, mesajul pe care Universul ni-l transmite astăzi are legătură cu modul în care dorim să ne conducem viaţa, dacă vrem să fim noi cei care determinăm şi creăm sau noi cei care participăm în scenariile altora, cedându-le astfel puterea. Tot "secretul" stă în aura noastră, pentru că acolo găsim "zidul" în interiorul căruia se dezvoltă "cetatea", adică noi înşine.

Să ne găsim timp să ne interiorizăm şi să primim mesajele pe care Universul ni le-a pregătit, pentru că o face spre binele nostru cel mai înalt.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu