miercuri, 6 martie 2019

6.03.2019


Universul revarsă astăzi, peste noi, o mulţime de informaţii, atâta timp cât noi suntem pregătiţi să le primim şi să le integrăm.

Spuneam ieri că este nevoie să ne golim, prin scris, de lucrurile care ne blocau şi care nu ne lăsau să evoluăm, iar această golire era absolut necesară în contextul energiei zilei de astăzi pentru că aşa cum nu se poate pune vin nou în burdufuri vechi, ca să-l parafrazăm pe evanghelistul Luca (5:37-39), tot la fel nici noi nu putem să primim, la adevărata ei valoare, informaţia pe care Universul o are pregătită pentru noi, atâta timp cât nu suntem curaţi, cât nu am rezolvat vechile tipare, deoarece vom avea mereu tendinţa să trecem această informaţie prin sita tiparelor pe care le manifestăm şi să oprim astfel doar acea informaţie care ne este familiară, dând astfel, la o parte, informaţia pe care nu suntem pregătiţi să o primim şi să o acceptăm, iar acest lucru ne afectează evoluţia noastră.

Pentru a putea recepţiona informaţia de astăzi în cel mai bun mod posibil este nevoie să ne ocupă, în primul rând, de mentalul nostru, să avem grijă să-l curăţăm şi să-i menţinem starea de echilibru. Să ne curăţăm şi chakra şase, pentru o mai bună funcţionare, mai ales că de modul în care funcţionează depinde intuiţia noastră, clarviziunea, imaginaţia, vizualizarea, dar modul în care funcţionează glanda pituitară.

Este nevoie, mai mult ca oricând, mai ales că vorbim de prima zi specială din an, să ne găsim timp de meditaţie, pentru a putea "descărca", mai uşor, toate aceste informaţii pe care Universul ni le trimite. Numai într-o astfel de stare de meditaţie le putem înţelege mult mai bine şi, totodată, putem face conexiu8nile cu informaţiile pe care le avea deja, completând astfel puzzle-ul.

Cuiul lui Pepelea în toată această configuraţie îl reprezintă tot iubirea de Sine, pentru că ea ne dă motivaţia necesară şi ne împinge să facem anumite acţiuni care ne ajută în evoluţia noastră. Este o zi în care compromisul nu mai este acceptat, în care suntem provocaţi să ne ocupăm şi de noi înşine, de ceea ce Sufletul nostru îşi doreşte şi îi face bucurie.

Configuraţia zilei de astăzi ne va influenţa pe parcursul următoarelor trei luni, până la următoarea dată specială, care va fi pe 6 iunie, aşa că în aceste trei luni care urmează să fim atenți la comunicare, să o folosim cât mai mult pentru că prin intermediul ei vom rezolva multe probleme, vom dezamorsa multe conflicte potenţiale şi ne vom face clar auzite dorinţele noastre.

De asemenea, să fim atenţi cum folosim energia creatoare, cât de mult reuşim să o punem la treabă în sprijinul proiectelor noastre. De asemenea, să fim atenţi la modul în care relaţionăm cu energia sexuală, să căutăm să ne armonizăm mai mult cu ea, să o cunoaştem, să vedem cum o putem transmuta într-o energie mult mai rafinată.

Comoditatea este o altă provocare pe care o vom avea, tocmai pentru a trece peste ea şi a reuşi să depăşim această stare, care vine tot din neiubirea de Sine.

Să rămânem optimiști în ceea ce priveşte viaţa noastră şi să dăm voie Universului să ne ghideze, să ne îndrume mai mult şi atunci vom vedea că lucrurile se aşează mult mai bine în viaţa noastră.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 


#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu