joi, 13 septembrie 2018

13.09.2018


Iubirea de Sine ne este iarăși testată astăzi, iar aceste teste vor continua pe tot parcursul lunii. Este un fel de picătură de picătura chinezească prin care suntem provocați, de fiecare dată, să ne reconsiderăm atitudinea și să facem schimbările necesare pentru o viață frumoasă și împlinită, pentru că degeaba dorește Universul să ne dăruiască dacă noi nu dorim să primim.

Suntem într-o zi de vibrație șase, ceea ce ne aduce, ca și centrul mandalei, putere de rugăciune, însă această putere de rugăciune este mult mai mare dacă rugăciunea este făcută din interiorul Sufletului nostru, pentru că acolo este cheia comunicării cu Divinitatea, acolo este interfața cu Universul. Sufletul nostru este cel prin care primim ghidarea Universului, precum și darurile care ne vin, numai că, de la nivel de Sine avem prostul obicei să refuzăm aceste daruri.

Suntem într-o zi în care avem posibilitatea să cerem, iar dacă nu știm ce este tot din cauză că refuzăm să primim, iar acest capitol ține tot de iubirea de Sine. Atunci când nu vrem să cerem, de fapt, nu vrem să creăm, deoarece atunci când vrem să realizăm ceva avem nevoie de ghidare, de instrumente, de acces la o energie de o anumită frecvență. În momentul în care dorim să fim creatori, cerem acces la toate aceste lucruri și le dăm voie să vină în viața noastră, le dăm să se manifeste și să ne ajute în procesul de creație.

Avem roșu pe nivelul doi, ceea ce ne aduce focul creației, sursa tuturor lucrurilor, iar dacă ne acceptăm rolul de creator, dacă ne iubim suficient de mult încât să ne dăm voie să fim creatori, atunci vom știi cum să folosim această energie în folosul nostru și al misiunii noastre.

Universul ne pune în față oportunitățile, însă mai depinde și de noi să le valorificăm, să cerem ceea ce avem nevoie pentru a ne realiza misiunea. Suntem în fața unui imens depozit din care putem să ne luăm ceea ce dorim, numai că de noi depinde să cerem.

Avem curajul?

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu