marți, 25 septembrie 2018

25.09.2018


Energia vindecătoare vine astăzi să ne ajute să ne rezolvăm problemele emoționale, mai concret, să scăpăm de ele. După cum se poate vedea și pe mandală, cel de al treilea nivel este complet, ceea ce înseamnă că forța cu care acționează energia vindecătoare este una mare, fiind sprijinită de către Univers.

Astăzi, este nevoie să coborâm în Camera Sufletului nostru și să facem curățenie. Dacă nu am mai făcut-o până acum, este momentul să începem astăzi. dacă am mai fost pe acolo, atunci vom știi unde să ne ducem.

Ideea este că Universul ne cheamă la eliberarea Sufletului nostru din tot ceea ce-l ține blocat, de toate supărările știute și neștiute, de toate conflictele deschise sau mocnite, de tot ceea ce ne apasă și nu ne dă voie să simțim bucuria vieții.

Nu va fi ușor, mai ales că avem și provocarea mentalului de astăzi, care caută să ne deturneze de la această activitate, pentru că odată eliberat Sufletul poate străluci și mai mult și atunci mentalul își pierde rolul de dominator. 

Provocarea zilei este pe vibrația lui șapte, chemându-ne să creăm de limite, să învățăm să spunem și ”NU”, să învățăm să spunem ”STOP”. Este momentul să ieșim din dependențele emoționale pe care le avem și care au devenit tipare, să ne privim în oglindă și să începem să ne întrebăm ce anume putem face pentru noi și pentru evoluția noastră? 

Toate aceste le putem face, cel mai ușor, prin iertare. A venit momentul să ne iertăm pentru toate greșelile pe care le-am făcut, dar mai ales să-i iertăm și pe ceilalți, chiar dacă acum ni se pare mai greu de realizat, crezând că altfel le ștergem cu buretele tot ceea ce ne-au greșit. Iertarea presupune, în primul rând, desprinderea de cel care ne-a făcut rău, ieșind din acel tipar energetic care nu ne era favorabil, iar în al doilea rând presupune eliberarea noastră, putând astfel să mergem mai departe. Așa că, de astăzi înainte iertarea să fie partenerul nostru de drum!

Portocaliul de pe cel de al treilea nivel înseamnă și curaj, și avem nevoie de curaj pentru a începe să ne desprindem din ceea ce noi consideram viața noastră și care, în realitate, nu era decât o mulțime de iluzii și tipare limitative.

Și, dacă tot ne-am hotărât să punem lucrurile la punct, să fim atenți cum comunicăm acest lucru. Putem să o facem și într-o manieră calmă, chiar dacă ceea ce spunem poate suna destul de dur. Poate este momentul ca acele lucruri să fie spuse. Să fim atenți la modul în care mentalul caută să ne blocheze!

Intuiția este cea care ar fi bine să ne ghideze astăzi, pentru că profunzimea lucrurilor nu poate fi cuprinsă, în totalitate, de către mintea noastră conștientă și, atunci, avem nevoie de informațiile care ne vin din planurile subtile. Cu cât ne deschidem mai mult, cu atât acest proces de vindecare se realizează mai profund.

De noi depinde...

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu