joi, 27 septembrie 2018

27.09.2018

Astăzi, cuvintele noastre creează, dau forță acțiunilor noastre și ne ajută să ne manifestăm rolul de cocreator. Cu ajutorul lor modelăm focul creator de pe nivelul doi și îl punem în slujba a ceea ce dorim să realizăm. 

De aceea, puterea noastră de rugăciune este una foarte mare astăzi, mai ales dacă alegem să rostim rugăciunile cu voce tare.

Este ziua rostirii de afirmații pozitive. Putem începe să le rostim de astăzi și să continuăm această activitate pentru următoarele patruzeci de zile neîntrerupt.

Este, de asemenea, o zi de armonizare cu rugăciunea, cu religia în care trăim, cu cei care îi slujesc. Putem observa unde anume avem blocaje și ce anume nu vrem să acceptăm sau să iertăm. Dacă altă dată am fost preoți sau călugări, este posibil ca acum să nu ne placă modul în care se desfășoară lucrurile și să avem ceva de reproșat celor care acum joacă acest rol. Ar fi indicat să manifestăm compasiune față de ei pentru că nici noi la acel moment nu am înțeles lucrurile în totalitate, pentru că dacă le-am fi înțeles atunci nu am mai fi avut sentimente negative la adresa lor.

Totodată, este o zi de vindecare, în măsura în care reușim să ne armonizăm cu focul interior și să-l punem în slujba vindecării noastre și a celorlalți, să înțelegem rolul energiei sexuale în vindecarea și în creșterea noastră.

Și, pentru că nu avem verde în mandala de astăzi, ceea ce înseamnă că nu avem provocării în privința iubirii de Sine, poate ar fi bine să cerem, Universului, lucruri și pentru noi, pentru misiunea noastră, mulțumindu-i deja pentru ele, chiar dacă nu le avem încă și demonstrând astfel credința pe care o avem.

Să ne dăm voie să privim lucrurile per ansamblu, dar mai ales să ne dăm voie să fim sus, acolo unde ne este locul și de unde avem altă perspectivă, pentru că vibrația zilei de astăzi este unsprezece. 

Cu cât credem mai mult că putem fi acolo sus, cu atât mai repede vom ajunge acolo unde ne este locul, pentru că Universul ne este alături, iar credința noastră în El nu face decât să activeze acest proces.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

2 comentarii:

  1. Multumesc mult.As dori sa-mi spuneti cât m-ar costa o analiză a mandalei mele personale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua! Va rog sa-mi trimiteti un e-mail la decrvl@gmail.com sau un mesaj pe pagina de Facebook www.facebook.com/MandalacaleacatreSine/ pentru a primi mai multe detalii. O zi frumoasa sa aveti!

      Ștergere