vineri, 21 septembrie 2018

21.09.2018


Dacă ieri am folosit ”focul” pentru a lucra la ceea ce avem noi de făcut, pentru a ne putea manifesta rolul de Creator, astăzi continuăm să lucrăm și să punem la treabă energia pe care ieri am reușit să o îmblânzim.

Continuăm să creăm, indiferent că această creație înseamnă idei sau ceva concret, pentru că numai prin creație reușim să evoluăm și să ne manifestăm rolul de Creator.

Cum spuneam și altă dată, avem în fața noastră o cutie mare cu plastilină și o planșă de modelat o cutie mare cu culori și o foaie altă, mare, de hârtie, o pânză mare pe care putem să coasem, iar exemplele pot continua. Toate acestea există, dar combinarea lor depinde numai de noi, de modul în care reușim să modelăm plastilina, să combinăm culorile pe foaie sau modelele pe pânză, însă cel mai important poate acestea depind foarte mult de cât de mult ne asumăm acest lucru, pentru că putem fi foarte talentați, în potențial, însă fără o acțiune concretă, fără o muncă efectivă, nimic nu se întâmplă.

Avem la dispoziție o multitudine de mijloace și instrumente, însă aceste mijloace și instrumente nu fac decât să-și pună funcțiile lor în slujba noastră, să se lase modelate de energia noastră, pentru că dacă încă nu ne-am dat seama, în această lume mare avem toate ”jucăriile” necesare pentru a lucra la misiunea noastră, iar dacă încă nu le avem la noi este că nu le-am cerut sau pentru că nu le-am dat voie să vină și mă refer aici, în special la nivelul nostru subconștient.

Creativitatea nostră nu este altceva decât modul personal în care noi modelăm elementele din jurul nostru, iar mulți refuză să și-o asume, refuzând astfel rolul de Creator.

Astăzi avem o multitudine de elemente în potențial. Tot ceea ce avem nevoie este să-i dăm voie scânteii noastre interioare, care se numește creativitate, să vină și să modeleze aceste elemente cum poate mai bine. Chiar dacă nu ne iese prea bine de la început, important este că am pornit și, de aici înainte, tot ceea ce avem de făcut este să continuăm.

Starea de non-acțiune este specifică celor lipsiți de curaj și care preferă, mai bine, să stea pe margine și să facă scenarii. 

La treabă, deci! 😀

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu