joi, 6 septembrie 2018

6.09.2018

Iubirea vine astăzi să se manifeste, iar intensitatea manifestării depinde foarte mult de modul în care am reușit, ieri, să ne creăm limite și să ne întoarcem către noi.

Ea vine să ne aducă și mai mult curaj, mai multă determinare, împingându-ne către manifestarea misiunii noastre, ajutându-ne să o conștientizăm și să o acceptăm, să descoperim părți din ea care, puse cap la cap, dau un sens vieții noastre, pentru că, de cele mai multe ori, datorită neiubirii de Sine, pierdem sensul pe care viața noastră îl are și nu știm în ce direcție să ne îndreptăm.

Redobândirea iubirii de Sine nu face altceva decât să ne aducă sensul vieții, direcția în care să ne îndreptăm, busola de care aveam nevoie, pentru că odată găsit sensul, toate celelalte se așează într-un superb și uimitor puzzle.

Să fim foarte atenți la mesajele subtile pe care le primim astăzi, dar și la provocările pe care le avem, pentru că, pe de o parte, mesajele vin să ne aducă informații foarte importante pentru evoluția noastră, iar provocările vin să ne testeze modul în care ne iubim pe noi înșine sau nu, dar și modul în care manifestăm curajul în viață.

Universul ne întinde mâna, ca de fiecare dată, prin intermediul iubirii, provocându-ne să ieșim din zona copilului supărat pe toate și ne cheamă să ne deschidem către viață, chiar dacă din colțul în care ne-am izolat totul pare întunecat și nimic nu este în regulă. Prin iubirea pe care ne-o trimite și la care ne expune ne cheamă să ieșim de acolo și să începem să facem pași prin viața noastră, să privim lucrurile așa cum sunt, nu cum ne-am imaginat noi că sunt. 

Ne cheamă să avem curajul să ne trăim viața, să avem curajul să o explorăm, să avem curajul să cerem și să creăm, să avem curajul să ne dezvoltăm, să avem curajul să ne exprimăm, să avem curajul să fim lideri și să devenim model pentru alții, să avem curajul să ...

Și, pentru că avem atât de mult turcoaz în mandala de astăzi, suntem provocați să spunem lucrurilor pe nume, să avem curajul să dăm informația mai departe și să trecem peste iluziile emoțiilor și blocajelor din comunicare.

Să trecem peste confuzia pe care simțim că o avem și să ne dăm voie să privim dincolo de ea, pentru că ea nu este decât un văl pe care îl creează mentalul nostru.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu