vineri, 7 septembrie 2018

7.09.2018

Mentalul nostru este cel care ne influențează total ziua de astăzi, iar modul în care noi reușim să-l folosim face diferența dintre o zi plină de frici sau o zi plină de creativitate.

Avem provocarea lui șapte, care ne aduce în prim-plan toate fricile pe care le avem și care ne adâncesc scenariile noastre mentale. Cel mai interesant este că, în loc să facem ceva pentru a scăpa de frici, în loc să mergem să le înfruntăm și să le vedem, cu adevărat fața lor, energia lor, alegem să ne facem tot felul de închipuiri care, în final, nu se concretizează și ne și epuizează energetic.

Orice frică nu este altceva decât un aspect interior al nostru care nu a fost înțeles sau a fost ignorat și care vrea să fie cunoscut de noi, să fie înțeles. Până când nu ne ducem către el ca să-l acceptăm și să-l integrăm, rămâne acolo și ne va da tot felul de provocări.

Avem ca provocare iubirea de Sine astăzi, așa că ar fi bine să căutăm să ieșim din frici dacă ne respectăm și ne iubim pe noi înșine.

Pe de cealaltă parte, avem o zi plină de creativitate și care se manifestă cel mai bine prin prisma unui Suflet curat și întreg, care să fie pe același palier cu mentalul nostru, nu să i se subordoneze. 

În concluzie, dacă astăzi dorim să scoatem la suprafață creativitatea din noi, primul lucru este să renunțăm la frici, să ne domolim mentalul cu câteva rugăciuni, poate chiar și cu ceva mișcare, să ne refacem aura, dând astfel Sufletului nostru posibilitatea de a se manifesta plenar, să ne recâștigăm starea de bucuria interioară.

Menținerea stării de creativitate ne permite să aducem, din planurile subtile, tot felul de idei și soluții, pentru că reușim să ne conectăm cu Universul și să primim tot felul de vibrații pozitive.

Să evităm, pe cât posibil, critica altora, dar și a religiei, pentru că, la baza criticii pe care o facem stă tot frica noastră, iar prin critică credem noi că reușim să ne ridicăm deasupra problemelor. Doar credem ...

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu