luni, 24 septembrie 2018

24.09.2018



Deciziile pe care le-am luat ieri în privința noastră, a limitelor pe care ni le-am creat ne ajută astăzi să manifestăm, mult mai profund, curajul, ceea ce ne ajută să luăm decizii îndrăznețe fără a mai sta cu teamă și fără a mai șovăi.

Dacă reușim să trecem peste confuzie, dacă reușim să ne axăm clar pe ceea ce vrem să facem, atunci vom găsi, în interiorul nostru, motivația și energia necesare pentru a ne realiza obiectivele.

Mișcarea ne ajută și ea astăzi să ne găsim curajul, scoțând, din interiorul nostru, energia de care avem nevoie, dar mai ales canalizând-o spre ceea ce ne-am propus. De aceea, dacă pe parcursul zilei simțim cumva că ne-am pierdut motivația, atunci o pauză în care să facem o serie de exerciții fizice ne-ar fi de folos și ne-ar ajuta, cu siguranță, să ne regăsim motivația și curajul.

După cum se poate observa din mandala de astăzi, culoarea verde lipsește, ceea ce înseamnă că nu avem provocări în privința iubirii de Sine, permițându-ne să fim în armonie cu Sufletul nostru și să facem mai multe lucruri pentru El și pentru a-L bucura. Să nu uităm că tiparul de pe mijlocul mandalei ne cheamă la bucurie, la voie bună, la joacă, la regăsirea copilului interior.

Să aducem la suprafață bucuria pe care o avem în interior, veselia copilăriei și dorința de a ne juca, pentru că asta ne provoacă Universul să facem astăzi, să ne jucăm, să redescoperim jocul de altă dată.

Creativitatea este și ea prezentă, permițându-ne să ne manifestăm partea noastră artistică și să ne jucăm cu culorile și formele în moduri care să ne aducă fericire și împlinire.

Și, să nu uităm că, în primul rând, astăzi este o zi de vindecare, așa că ceea ce facem astăzi ne poate aduce vindecarea de care avem nevoie. Important este să ne dăm voie.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu