miercuri, 26 septembrie 2018

26.09.2018


Continuăm lucrul cu energia vindecătoare și astăzi ea vine să ne ajute să vindecăm mentalul, să-l curățăm de tiparele negative și limitative, de temeri și frici și de tot ceea ce ne blochează să acționăm spre binele nostru, pentru că, de cele mai multe ori, noi singuri ne blocăm propriile acțiuni deoarece mentalul nostru se implică și consideră că este mai bine să mai așteptăm, să mai verificăm, să mai calculăm, să mai ..., inventând astfel tot felul de motive pentru a nu acționa și blocând astfel și Sufletul.

De multe ori, mentalul ne creează sentimentul de teamă, de nereușită, mai ales când intuiția ne spune să mergem, să facem și face acest lucru pentru că el nu poate controla toate aspectele, nu poate știi toate elementele, pentru că nu are capacitatea și nici dorința de a se conecta cu Universul pentru a înțelege cum stau lucrurile și ce are de făcut.

Provocare zilei de astăzi este chiar trecerea peste frici, dar beneficiem și de vibrația zilei care este zece și care vine să contrabalanseze toate aceste frici, vine să ne ajute să ieșim din tiparele de teamă din cauza cărora ne creăm tot felul de scuze, ne consumăm energia, iar acest lucru ne împiedică să fim fericiți și împliniți.

Este nevoie să ne învățăm mentalul să ne fie prieten și cea mai bună cale de a face acest lucru este prin meditație. De asemenea, putem lucra la curățarea sa prin diferitele tehnici energetice pe care le cunoaștem. 

Totodată, pentru că ceea ce gândim ne creează realitatea și ne aduce tot felul de rezonanțe, cum ar fi dacă am îndepărta toate gândurile negative pe care le-am emis de-a lungul timpului și care, în prezent, ne creează realitatea în care trăim și care nu este cea mai plăcută pentru noi? Înainte de a căuta sursele externe care ne creează dezechilibre, cred ca ar fi bine să le rezolvăm pe cele interne, pentru că în acel moment nici cu cele externe nu vom mai avea rezonanțe.

Să dăm voie creativității să se manifeste și să îndepărtăm, din calea ei, toate fricile pe care le proiectăm și cu care o blocăm.

De noi depinde.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu