vineri, 28 septembrie 2018

28.09.2018


Provocarea zilei de astăzi este ”totul sau nimic”, așa că ne putem da voie să primim tot ceea ce Universul ne trimite și să folosim spre binele nostru cel mai înalt sau putem refuza totul, dând cu piciorul oportunităților care pot apărea în viața noastră.

Dacă atunci când apare ca vibrație a zilei numărul zece ne împinge spre manifestarea curajului nostru, atunci când apare ca provocare, el ne scoate la suprafață multe dintre fricile noastre interioare care ne pot bloca și care, dacă le dăm voie, ne pot goli de energie, diminuându-ne astfel energia.

Rezolvarea o găsim în iubirea de Sine și în acțiune, pentru că dacă reușim să ne convingem că merităm lucruri bune pentru noi și pornim în realizarea lor, fără a sta să mai facem nu știu câte zeci de calcule și strategii, atunci este posibil să depășim acest prag pe care fricile l-am creat.

Cum ar fi dacă am juca un joc? Aducem, în fața noastră, toate fricile pe care le avem și le lăsăm să se desfășoare. Le cerem chiar să se arate cât mai fioroase posibil și vor face acest lucru cu mare plăcere. După aceea, le observăm și mergem pe firul invers al lor pentru a vedea de unde au izvorât, care este sursa lor din interiorul nostru care le dă forță. Să fim atenți la orice lucru care ne vine ca informație, orice imagine, orice sunet, gust, miros și să vedem cu ce asociem aceste informații. Apoi, să luăm între palmele noastre toate aceste frici și să le dăm cât mai multă iubire, dizolvându-le astfel.

Să ne păstrăm optimismul și să rămânem centrați în iubire, pentru că de acolo ne luăm curajul și motivația de a realiza diverse lucruri în viața noastră.

Să ne dăm voie să comunicăm astăzi, să găsim curajul să spunem ceea ce avem de spus.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu