luni, 17 septembrie 2018

17.09.2018


Curaj, curaj, curaj este mesajul Universului de astăzi, pentru că în piesa aceasta de teatru în care ne jucăm rolul, scenariul nu este unul predefinit, ci el se adaptează în funcție de modul în care noi răspundem la provocările Universului.

”Scenaristul”, în schimb, are un rol pentru fiecare dintre noi, iar modul în care noi răspundem la rol, poate determina schimbarea scenariului, mai ales dacă noi ne schimbăm, înțelegem lucrurile și alegem să ne jucăm rolul într-un mod proactiv.

De aceea ”Scenaristul” dorește de la noi este să ne conștientizăm rolul pe care îl avem de jucat și să începem, conștienți de acest rol, să lucrăm chiar noi la scenariu, să fim cocreatori ai ”piesei”, nu doar simpli ”figuranți”.

Dar pentru a face aceste lucru este nevoie, în primul rând, să avem o comunicare foarte bună cu ”Scenaristul”. În al doilea rând, ar fi bine să avem curajul de a ne juca cât mai bine rolul, de a-l înțelege și a-i aduce partea noastră de contribuție, de creativitate.

Astăzi este vorba despre curaj, despre ieșirea din frici și orientarea către acțiune, pentru că nimic nu ne poate ajuta să trecem mai ușor peste o frică decât acțiune concretă prin care ne îndreptăm către acea frică. Avem provocarea lui opt din zi, care ne scoate la suprafață tot felul de frici interioare, dar și vibrația zilei de zece care ne cheamă la curaj și la acțiune.

Universul ne pune astăzi, în față, o balanță, în care pune ambele elemente și ne cheamă să alegem. Am putea spune că, evident, toată lumea va alege curajul, dar din păcate, nu este așa. Chiar dacă la nivel conștient alegem curajul, la nivel de Sine avem în continuare tot felul de frici și angoase. 

Așa că cea mai bună soluție de astăzi, pentru că movul de pe centrul mandalei ne provoacă la meditație, este să coborâm acolo unde nu prea avem curaj, unde ni se pare că lucrurile sunt întunecate, dar de unde se iau pentru 90% din deciziile noastre, adică la nivel de Sine și, prin meditație, prin obținerea stării de relaxare și introspecție, să rugăm Universul să ne ajute să identificăm fricile pe care le avem acolo. Numai așa putem fi cu adevărat în consens cu Universul, putem înțelege scenariul și ghidarea ”Scenaristului”.

S-ar putea să găsim, tot acolo, supărări pe care le avem pe ”Scenarist” pentru faptul că ne-a trimis aici, în acest rol, dar să nu uităm că decizia a fost luată împreună cu noi, înainte de a coborî la întrupare, așa că ar fi bine să ne reamintim de această înțelegere. 

Nu Dumnezeu este sursa problemelor noastre, ci noi prin refuzul de a înțelege de unde le avem și cum putem lucra la transformarea lor în avantaje pentru noi.

Astăzi putem alege să avem curajul să le privim în față și să vedem cum le putem pune în slujba noastră. 

Depinde de noi să facem acest lucru. Numai de noi.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu