duminică, 23 septembrie 2018

23.09.2018

Suntem la câteva ore după momentul Echinocțiului de Toamnă, cel care anunță, oficial, începerea toamnei. Venim, de asemenea, după o zi de conștientizări și conexiuni care ne-au adus tot felul de informații care să ne facă să înțelegem lucruri despre noi și despre rolul pe care îl avem de jucat, despre ceea ce avem de înțeles, dar mai ales de făcut, pentru că a înțelege fără a acționa nu înseamnă decât demagogie.

Începutul de toamnă ne cheamă la acțiune, la concretizarea a ceea ce am primit ca informații, ne cheamă la schimbare, la adaptare, ne cheamă la a ne crea limite puternice în interiorul cărora să creștem și să ne definim pe noi înșine, pentru a știi în final cine suntem cu adevărat și ce putem să facem cu ceea ceea ce avem.

Suntem chemați la planificare, urmată de acțiune. Ar fi foarte productiv pentru noi dacă am reuși să ne coborâm pe hârtie proiectele pe care dorim să le realizăm în perioada următoare și, în fiecare zi le-am reciti pentru a fi permanent în contact cu ele și a le menține vie energia. Să le păstrăm într-un loc în care să le putem vedea cu ușurință, dar totuși ferit de privirile celorlalți care, deși ar putea fi bine intenționați, s-ar putea să nu le înțeleagă în totalitate și să-și exprime astfel părerea într-un mod care ne poate descumpăni. 

Însă, cel mai important aspect al acestui demers îl reprezintă încrederea pe care o avem în noi, credința, cu toată ființa noastră, că putem duce la îndeplinire aceste planuri. Odată ce am stabilit intenția și am formulat astfel cererea, să dăm voie Universului să ne surprindă plăcut cu modul în care rezolvă lucrurile pentru noi și pune cap la cap toate piesele puzzle-ului.


Nu întâmplător, pe nivelul doi al mandalei de astăzi, avem albastru închis, care are legătură cu rugăciunea și cu credința noastră, cu modul în care folosim afirmațiile într-un mod care să ne ajute să evoluăm.

Toate aceste lucruri nu ar fi posibile dacă noi nu trecem peste provocările legate de iubirea de Sine, sursa din care pornește toată motivația noastră, dacă nu acceptăm să primim ajutor, dacă nu dorim să ne fie mai bine și mă refer aici mai ales la aspectele subconștientului.

Să căutăm să ieșim din tiparul lui ”nu se poate!” sau ”nu am eu norocul asta!” și să începem să facem lucruri și pentru noi, să ne educăm astfel încât să ne ținem de planurile pe care le facem și să reușim să le și finalizăm!

Să avem un început de toamnă cu multe conștientizări, dar și cu multe materializări! 
Doamne ajută!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu