duminică, 9 septembrie 2018

9.09.2018

Când am stat ultima oară la un ”pahar de vorbă” cu Universul? Când am avut curajul să punem întrebări și să primim răspunsuri?

Astăzi, Universul ne invită să stăm de vorbă, să avem curajul să adresăm întrebări, să avem curajul să comunicăm. Ar fi bine să ne găsim acest moment de conversație cu Universul pentru că ziua este una WOW din toate punctele de vedere și astăzi avem șansa să primim acele răspunsuri pe care le căutam de mult, putem începe să înțelegem ce este cu noi pe aici și, mai ales, ce putem face cu ceea ce ni s-a dat.

Este o discuția la nivel înalt, pentru că vibrația zilei este unsprezece și ne cheamă să vedem lucrurile de sus, per ansamblu, să înțelegem ”the big picture” așa cum spun americanii, să înțelgem rolul nostru într-un plan divin complex, dar nu complicat și pe care îl putem afla dacă ne dăm voie, pentru că în niciun caz nu este secret, ci noi nu avem vibrația necesară pentru a-l înțelege.

Este o zi care ne aduce multă bucurie pentru că odată ce am înțeles lucruri despre noi și despre rolul nostru de creator, ne simțim mult mai siguri, mult mai puternici, mult mai curajoși. Ne dispar din fricile nostre și atunci dăm voie Sufletului să se manifeste și să se bucure. 

În plus, orice discuție cu Divinitatea ne aduce sentimentul că nu suntem singuri, rătăciți prin viața aceasta și ne ajută să ne găsim sensul și direcția. De fapt astfel de discuții putem avea în fiecare zi, numai să ne aducem aminte că mai există Cineva acolo Sus care are grijă de noi și, cu care, putem comunica cel mai ușor prin intermediul Sufletului nostru.

Să renunță, măcar astăzi, la schemele noastre de gândire și să ne dăm voie să primim răspunsuri care să nu fie filtrate de către minte noastră, pe care să le luăm așa cum au venit, fără a mai căutăm să le ”înghesuim” în tiparele după care noi trăim, pentru că dacă vrem să fim liberi este necesar ca, în primul rând, noi să ne dăm singuri libertatea, ieșind în afara tiparelor noastre de gândire, eliberându-ne de ele și de falsa securitate pe care ne-o oferă.

Dacă dintr-o dată țarcul în care eram închiși ar rămâne fără garduri, care ar fi primul sentiment pe care l-am avea? De teamă, că nu mai sunt garduri sau de fericire pentru că, în sfârșit, suntem liberi? Răspunsul la această întrebare se găsește în fiecare dintre noi, iar dacă ne dăm voie să medităm la ea o să primim acest răspuns, din interiorul nostru și numai atunci vom înțelege cum ne poziționăm față de viață.

Universul așteaptă întrebările noastre, iar dacă nu avem răspunsuri este din cauză că nu am adresat întrebări.

De noi depinde dacă alegem să le adresăm sau nu, dacă alegem să comunicăm sau nu.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu