duminică, 30 septembrie 2018

30.09.2018


Suntem la finalul unei luni destul de tumultuoase care a scos la suprafață, din fiecare, tot felul de trăiri, cu mai multă sau mai puțină compasiune, ca să fim plastici.

Dacă luna începea cu roșu pe centrul mandalei, prevestind, într-un fel tumultul care urma, finalul acest luni, în schimb, este în energia iubirii, așa cum este și începutul lui octombrie.

De asemenea, faptul că nivelul doi este complet arată că, în Octombrie, vom avea cea de a patra perioadă specială din an, însă nu va fi chiar la începutul lunii, dar despre asta vom mai discuta de mâine încolo.

Pentru astăzi, energia iubirii de pe centrul mandalei, precum și de pe Firul vieții, ne cheamă la compasiune, în primul rând față de noi înșine, la iubire de Sine, dar mai ales la iertare, pentru tot ceea ce ne-am greșit. Ne cheamă să iertăm tot ceea ce ni s-a întâmplat pe parcursul acestei luni și să lăsăm în urmă cu un sentiment de împăcare și compasiune, pentru că, pe de o parte nu mai putem întoarce ceea ce a fost, iar pe de altă parte prin iertare ne detașăm și rupem legătura cu acel eveniment, oricât de dureros a fost. Important este însă să ne învățăm lecția și, cu siguranță, ceea ce a fost nu se va mai întoarce.

Este foarte important, spuneam, să ne iertăm pe noi pentru tot ceea ce am greșit, chiar dacă ni se pare că nu ”am trecut testul”, mai ales dacă am înțeles că a fost un test. Cu siguranță data viitoare vom reacționa altfel.

Este o zi care ne provoacă la o atitudine pozitivă în viața noastră, care ne aduce energia echilibrului și ne cheamă să o implementăm în tot ceea ce facem. 

De asemenea, este o zi de a învăța experiențe noi, mai ales la nivelul Sufletului, dar de a-i învăța și pe alții și, cum comunicarea ne sprijină, ar fi bine să o valorificăm.

Putem, la fel de bine, să mergem în pădure, să ne armonizăm cu natura, să îmbrățișăm un copac și să-l lăsăm să ne curețe emoțional, să-i dăm voie Sufletului să se manifeste și să ne îndrume.

Să ne dăm voie să ne bucurăm de viață! De noi depinde!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu