marți, 11 decembrie 2018

11.12.2018


”După-atâta frig și ceață
Iar s-arată soarele.” 


Nu, încă suntem în Decembrie, nu este Primăvară 😀 afară, dar poate poate fi primăvară în privința modului în care ne simțim și acționăm. 

Configurația din centrul mandalei vine astăzi să ne aducă mai multă bucurie în Suflet, să ne scoată din starea în care am intrat, să ne aducă speranță și să ne ajute să vedem lucrurile și într-o notă mai veselă. Este ca și cum Soarele și-a făcut apariția printr-o spărtură în plafonul de nori și ne reamintește că este acolo, pentru noi, doar să vrem să-l vedem și să ne bucurăm de ceea ce ne oferă.

Suntem într-o zi de vibrație șapte care, vrem-nu vrem, ne ajută să ne întoarcem mai bine către noi înșine, către ceea ce ne face plăcere și ne aduce bucurie. Vă reamintiți când am apus pe 26 octombrie că toată această perioadă până pe șase martie va fi caracterizată de întoarcerea către noi? Vibrația zilei de astăzi chiar ne cheamă să facem acest lucru. pentru că are legătură cu limitele pe care le punem, cu aducerea înapoi a tot ceea ce ne bucură și eliminarea tuturor acelor lucruri care nu ne sunt favorabile. Ne ajută să învățăm să spunem și ”NU” și să ne întoarcem către noi înșine.

Așa că astăzi este bine să ne ocupăm mai mult de aura noastră și să o ajutăm să se întregească pentru că, odată întregită, ne va ajuta și ea pe noi să fim cei ce suntem cu adevărat, nu cei care vor alții să fim.

Și, odată făcut acest lucru, vom depăși și provocarea zilei de astăzi, care ne dă bătăi de cap în privința modului în care ne gestionăm viața, alimentând astfel tot felul de scenarii pesimiste.

Avem bucuria pe centrul mandalei de astăzi, însă depinde numai de noi să vrem să o vedem, să vrem să o simțim și să îi permitem să se manifeste, să ne dăm voie să intrăm pe frecvența ei. Să dăm voie, totodată, și artistului din noi să se manifeste și să manifeste bucuria interioară prin creația sa, indiferent de domeniul în care o face.

Ea, bucuria, există acolo, dar depinde numai de noi dacă vrem să o manifestăm sau nu, dacă vrem să ne stea alături sau nu. Să alegem să fim veseli și să ne bucurăm, să ne fie bine, decât să stăm supărați pe ceva ce nici noi nu știm.

Să dăm voie bucuriei și veseliei să ne ajute să ne vindecăm la nivel emoțional, tocmai pentru a ne da voie să ne trăim viața la adevărata sa intensitate.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu