luni, 31 decembrie 2018

31.12.2018


"Anul își ninge ultima filă" ca să-l cităm pe Adrian Păunescu.

Sunt ultimele ore ale lui 2018, iar mandala de astăzi ne cheamă la introspecție, dar mai ales la iertare. 

Este o zi bună pentru a face pace cu toți cei care ne-au supărat sau, dacă ei nu vor să facă pace cu noi, atunci măcar noi să-i iertăm pentru a ne putea elibera.

Însă, cel mai important, este să ne iertăm pe noi înșine pentru tot ceea ce am greșit, pentru tot ceea ce am făcut rău sau nu am făcut deloc. Nu are niciun sens să intrăm în noul an cu atâta vină pe care noi ne-o punem în spate.

Ziua de astăzi ne cheamă la compasiune față de noi înșine, ne cheamă la a ne pune și pe noi pe primul loc. Intrăm în noul an și ar fi înțelept să începem acest an cu un gând bun la adresa noastră, căutând să ne iubim și să ne respectăm mai mult, punând, pe primul plan, și visurile noastre, drumul pe care noi îl avem de parcurs. 

Avem provocarea lui patru astăzi, așa că măcar acum la sfârșit de an să fim atenți la modul în care folosim mentalul și să nu-l mai lăsăm să ne conducă după cum crede el că este mai bine, după scenariile pe care le face.

Totodată, vibrația nouă a zilei ne conectează foarte bine cu Divinitatea, permițându-ne să primim mesajele pe care Universul le are pentru noi.

Să folosim roșul din mandala de astăzi pentru a da putere proiectelor noastre pentru anul care vine. Să ne direcționăm către ele energia noastră și parcursul lor va fi altul.


Acum, la sfârșitul lui 2018, Mandala - calea către Sine, mulțumește tuturor celor care ne urmăresc postările, chiar dacă acestea nu au fost întotdeauna pe placul tuturor. Sperăm ca prin ceea ce am scris, de-a lungul anilor, să vă găsiți drumul și să vă împăcați cu voi înșine, cu misiunea voastră și cu Dumnezeu.
Pentru anul care vine, vă urăm să vă iubiți mai mult și, automat, multe lucruri se vor rezolva de la Sine.
La mulți ani!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu