luni, 3 decembrie 2018

3.12.2018


De ce mai multe ori, la baza fricilor noastre stă tocmai neiubirea de Sine, care ne dă neîncredere și care ne face să privim, circumspect, orice oportunitate care ni se arată.

În acel moment, când primim un mesaj, când avem o intuiție, primul lucru la care ne gândim este: sunt eu capabil să fac acest lucru? Oare merit eu așa ceva? Nu este peste puterile mele să realizez acea activitate? Și lista poate continua cu to felul de așa-zise scuze care, de fapt, au la bază neîncrederea pe care noi o avem în noi înșine, fiind rețeta ideală pentru a rata cu ușurință tot felul de oportunități.

Iubirea de Sine ne permite să ne cunoaștem suficient de bine pentru a știi ceea ce putem realiza și ceea ce nu putem realiza acum, dar prin învățare putem depăși și acel obstacol. Lipsa ei permite minții noastre să creeze tot felul de scenarii și să ne deturneze de la misiunea noastră.

Astăzi avem o astfel de combinație, deoarece în colțurile celui de al doilea nivel provocarea iubirii de Sine, iar pe nivelul doi avem mentalul. Provocarea venită din partea mentalului este și mai mare deoarece suntem într-o zi de trei, într-o lună to de trei (1+2=3), ceea ce înseamnă o dublă provocare în privința minții pozitive, având tendința de a alege opusul ei, adică mintea negativă.

Acest lucru ne poate face să vedem lucrurile într-un mod pesimist, punând accentul pe aspectele negative, ceea ce ne poate face să ne distrugem puterea personală prin faptul că ne negăm pe noi înșine și capacitatea noastră de a rezolva lucrurile, iar dacă rămânem mai mult timp în această activitate, devenim copleșiți de aceste sentimente și nu ne mai dăm voie să primim intuiții din partea Universului, care dorește să ne ajute să soluționăm aceste situații.

Ne sprijină, în schimb vibrația zilei care ne aduce mult curaj, tocmai pentru a ne mișca în direcția dorită, pentru a căuta și alte soluții (să nu uităm că orice problemă are cel puțin două soluții, numai să le vedem noi), iar dacă avem grijă să ne curățăm Sufletul vom percepe și mesajele pe care Universul ni le transmite.

Avem comunicarea indirectă pe centrul mandalei, deci avem de dat mai departe, de transmis, fie prin scris, fie printr-o formă artistică, oricare ar fi ea și, în plus, avem și curajul să facem acest lucru, cu condiția să ne dăm voie și să ieșim din iluzia fricilor, cu condiția să ne iubim mai mult și să avem încredere în ceea ce spunem. 

De noi depinde ...

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu