marți, 18 decembrie 2018

18.12.2018


Cum putem transforma o provocare într-un avantaj? În primul prin recunoașterea și acceptarea acelei provocări, prin deschidere față de ea și de ceea ce vrea să ne învețe, prin înțelegere, prin cunoaștere, dar mai ales prin muncă cu noi înșine pentru a putea depăși acea provocare.

Avem provocarea lui nouă astăzi, care ne face să fim duri cu noi înșine, mai ales din cauză că viața ni se poate părea misterioasă și greu de stăpânit, că nu știm în ce direcție să o apucăm, să nu știm ce să facem.

În astfel de momente, din păcate, avem tendința de a strânge și mai tare lațul, în sensul că punem întrebări la foc continuu, fără a da voie Universului să ne răspundă și atunci rămânem blocați în zona întrebărilor, fără a face următorul pas firesc, respectiv căutarea răspunsurilor, iar această cutare nu se poate face, în niciun caz stând cu mintea într-o permanentă agitație.

Astăzi, este nevoie să ieșim din această superficialitate și să coborâm mai adânc, acolo unde este, de fapt, soluția problemei, pentru că nu neapărat provocarea este problema, ci ceea ce rezonează din noi cu acea provocare, ceea ce ne facem să ne agităm, să ne supărăm, să ne mâhnim că nimeni nu ne dă un răspuns. Și nici nu ne va da ceva ce se găsește în interiorul nostru.

Suntem într-o zi cu două nivele de mov, care vin să atenueze provocarea zilei de astăzi și să o transforme în ceva ce ne ajută, pentru că acest mov ne cheamă, în primul rând, la introspecție, la obiectivare, la bilanț, la contestarea unor lucruri care au devenit tipare și care acum nu ne mai reprezintă, la găsirea echilibrului interior prin eliminarea acelor lucruri care ne dezechilibrează viața.

Pentru că suntem într-o zi de vibrație cinci, adică o zi de echilibru, toate aspectele noastre dezechilibrate vor ieși la suprafață tocmai pentru a le putea vedea și a corecta aceste dezechilibre.

În colțurile celui de al doilea nivel avem galben, care ne cheamă să depășim aspectele de comoditate, lene și amânare, iar pentru a avea mai multă forță în această zonă ar fi de preferat să facem mișcare fizică, fiecare ce anume îi place.

Să nu uităm nici de iubirea de Sine, mai ales că și acolo este nevoie să aducem echilibrul între cât dăm altora și cât ne dăm nouă.

În concluzie, cu cât ne vom ocupa mai mult de noi astăzi și ne vom acorda timp pentru introspecție și meditație, cu atât vom obține mai multe răspunsuri, vom putea să facem schimbări în viața noastră și lucrurile nu ne vor mai părea așa de misterioase și greu de înțeles.

Dar, să nici nu ne întrebăm, dacă nu facem nimic, de ce anume nu se întâmplă nimic și toate lucrurile rămân așa?

Și, ca o concluzie, la concluzie, de noi depinde ...

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu