vineri, 7 decembrie 2018

7.12.2018


Cine suntem noi? Unde ne este energia? Care ne sunt limitele? Știm să spunem ”NU”? Ce am făcut pentru noi astăzi? Ce ne-am propus să facem pentru noi astăzi? Sunt doar câteva din întrebările pe care ni le adresează energia iubirii de astăzi și nu o face ca să ne chinuie, ci ca să ne trezească.

Cu cât ni se par mai deranjante, cu atât fugim mai mult de ele și căutăm să nu le auzim (și atunci să nu ne mirăm că avem probleme cu auzul) și să evităm să dăm un răspuns, pentru că ele vin și ne răscolesc țarcul nostru în care ne-am închis și în care ne mințim că lucrurile stau bine și că totul este perfect (mai întâlnesc și eu astfel de persoane la interpretarea mandalei și, în primele 20 de minute, lasă impresia că lumea lor este perfectă, totul este extraordinar, numai că Universul are ceva personal cu ei, iar după ce intrăm mai adânc în interpretare încep să cadă și iluziile).

Turcoazul de pe nivel doi ne cheamă astăzi la adevăr, în primul rând față de noi înșine, condiție esențială pentru a putea începe să ne întoarcem către noi.

Toate aceste se întâmplă într-o zi a cărei provocare este șapte, respectiv capacitatea noastră de a pune limite și de a ne aduna energia de acolo de unde este împrăștiată, așa că astăzi vom fi provocați să luăm decizii, să punem stop la anumite acțiuni care nu făceau decât să ne paraziteze, să punem stop relațiilor cu anumite persoane sau cu anumite proiecte pe care le avem de închis sau din care este nevoie să ieșim, pentru că nu ne mai sunt benefice. 

Suntem la o răscruce de drumuri și ni se oferă această șansă de a ieși de acolo de unde nu ne mai este benefic, tocmai pentru a ne ocupa de ceea ce avem noi de făcut. Dacă îi dăm cu piciorul, ar fi bine să ne asumăm măcar decizia, pentru a nu mai căuta țapi ispășitori atunci când lucrurile nu merg așa cum am dori noi.

Ar fi bine să ne reevaluăm și relația cu Dumnezeu și să vedem, cu adevărat, dacă mai avem motive de supărare pe El, dacă ne este ușor să îi cerem ajutor, dacă putem comunica deschis cu El.

Să fim atenți la mental și să evităm să ne mai creăm scenarii dulcii, dar ireale, tocmai pentru a fugi de realitate.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu