marți, 25 decembrie 2018

25.12.2018


Astăzi, în loc de ”De Crăciun, fii mai bun ...” am putea să fim, pe lângă buni, mai bucuroși, mai veseli, mai deschiși către viață.

Este Crăciunul, ziua în care primim și dăm daruri, așa că și Universul a avut deja grijă să ne dea darurile pe care consideră că le merităm, chiar dacă, în acest moment, nu suntem conștienți de ele. Important este să le acceptăm și să căutăm să le cunoaștem mai bine, lăsând intuiția să ni le reveleze și fiind foarte atenți la ușile care ni se deschid în jurul nostru.

Să învățăm să primim și să ne deschidem larg brațele pentru a primi darurile, materiale și spirituale care se îndreptă către noi. Să învățăm să spunem ”mulțumesc” și să ne bucurăm de viață, chiar dacă nu este încă așa cum am fi vrut noi.

Să dăm voie copilului interior să iasă la suprafață, să se întoarcă la momentele de bucurie din copilărie, atunci când încă nu învățase să-și pună, în cârcă, o mie și una de griji, că doar așa fac oamenii când devin mari. 😀

Ca provocări, astăzi avem mentalul care caută să-și facă simțită prezența prin tot felul de gânduri care nu întotdeauna sunt cele mai bune, dar cum nu este nevoie să ne legăm de ele, putem foarte bine să le lăsăm să treacă și să revenim la starea noastră de bine. De asemenea, pe lângă mental, pot să iasă la suprafață și tot felul de frici, că doar suntem într-o zi cu provocare pe șapte, așa că ar fi înțelept ca și pe acestea să le lăsăm să treacă, pentru că nu sunt decât niște iluzii.

Să evităm, așadar să ne agățăm de aceste iluzii și, cu cât facem acest lucru mai des, cu atât vom reuși să ne detașăm mai mult, ieșind, la un moment-dat, de sub influența lor.

Să dăm voie artistului din noi să se exprime astăzi, chiar dacă este zi de sărbătoare, deoarece înseamnă că vrea să folosească energia acestei zile pentru a o transpune în ceva ce va aduce vindecare atât nouă cât și celorlalți.

Per ansamblu, ziua de astăzi este despre vindecare, despre bucurie și voie bună. Să ne dăm voie să o manifestăm la adevărata sa intensitate, dar mai ales să-i dăm voie să ne aducă vindecarea de care avem nevoie.

Crăciun binecuvântat să avem!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu