duminică, 23 decembrie 2018

23.12.2018


Ieri, la ora 00:23, a fost momentul de intensitate maximă al Solstițiului de iarnă, ceea ce a însemnat, totodată, și cea mai lungă noapte a anului. De azi înainte, până la momentul solstițiului de vară, noaptea va începe, treptat să se micșoreze, iar ziua să crească. Odată cu creșterea zilei va începe să crească și energia creatoare.

Chiar dacă acum această creșterea nu este evidentă, ea este asemenea unui val care, înainte de a ajunge la câțiva metri înălțime, pornește de la zero, crescând treptat, pe măsură ce înaintează. 

Ceea ce putem face noi, acum, în aceste zile, este să ne stabilim intențiile și să începem să lucrăm, treptat la ele, pentru a folosi, eficient acel vale de energie care începe să se formeze, pentru a putea să folosim energia lui în sprijinul planurilor și proiectelor noastre. 

Este o zi cu două nivele de mov care ne cheamă, în primul rând la introspecție, la curățenie interioară, pentru că este o zi în care aruncăm ceea ce nu ne mai folosește, aruncăm toate proiectele începute de-a lungul vieții noastre și care nu s-au finalizat și peste care s-a pus praful. 

Este o zi a cărei vibrație este zece, care ne cheamă la curaj cu grație, cu diplomație, iar deciziile pe care le luăm astăzi pot fi unele ferme și, chiar dacă nu produc prea mult zgomot împrejurul nostru, pot să producă rezultate concrete răsunătoare. Această energie a curajului ne cheamă la curățenie, ne cheamă să aruncăm, peste bord, tot ceea ce ne îngreunează, tot ceea ce ne blochează, tot ceea ce ne pune frână atunci când vrem să realizăm ceva. 

Sunt moment pentru anumite acțiuni și momente pentru alte acțiuni. Important este să sesizăm momentele optime pentru ceea ce ne-am planificat și să înțelegem atunci când nu este momentul pentru a evita să mergem precumo mașină cu frâna de mână ridicată. 

Așa că, să dăm voie intuiției și Universului să ne ghideze către acele acțiuni care acum sunt sprijinite de această energie în creștere, chiar dacă nu sunt cele pe care le tot planificăm de ceva timp, dar pe care tot evităm să le demarăm. Va veni, la un moment-dat și vremea celor care credem noi că sunt bune pentru noi. 

Acum este vremea celor ghidate de Univers și care, chiar dacă acum ni se par neînsemnate, având în spate sprijinul Universului, pot crește foarte mult dintr-o dată. Important este ca noi să ținem pasul cu ele și cu evoluția lor, să valorificăm și să urcăm, asemenea surferilor, pe ”valul” de energie creat.

Spuneam că este vorba și despre curățenie, pentru că astăzi ar fi bine să ne eliberăm de toate proiectele începute de-a lungul timpului și pe care, fizic, le-am abandonat de mult, dar energetic își trag, în continuare energia de la noi. Pur și simplu, luăm un caiet și un pix și le scriem pe toate, iar în dreptul lor scriem ”Închis”, pentru ca și mentalul nostru să înțeleagă ceea ce vrem să facem și astfel să nu se mai cupleze la ele, pentru că acolo unde este atenția noastră, acolo este și intenția și energia.

Și, pentru că astăzi avem provocarea echilibrului, iar mișcarea fizică ne ajută cel mai bine să realizăm acest echilibru, poate ajungem și prin preajma unor copaci pe care să-i îmbrățișăm și care să ne ajute să ne echilibrăm emoțional, să ne regăsim stima și iubirea de Sine, deoarece provocarea de pe mandală este, bineînțeles, iubirea de Sine, cea care poate fi motorul nostru sau, dimpotrivă, frâna noastră.

Și, ca de fiecare dată, numai de noi depinde cum jucăm această carte a iubirii de Sine, dacă vrem să ieșim din zona rățuștei celei urâte, care umbla cu punga pe cap, și să strălucim la adevărata valoare pe care o avem, dar pe care nu ne dăm voie să o vedem.

O zi plină de conștientizări să avem!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu