luni, 17 decembrie 2018

17.12.2018


Este ziua fricilor, a lucrurilor pe care ne este teamă să le spunem, să le scoatem la suprafață sau este ziua în care trecem peste frici și ceea ce aveam de spus, de comunicat este spus, chiar dacă nu este pe placul tuturor?

Tocmai de aceea, multe lucruri nespuse, de ceva timp, vor dori să iasă la suprafață astăzi, vor dori să fie cunoscute și de noi depinde dacă ne raportăm la ele cu curaj sau cu teamă, dacă alegem să le comunicăm sau mai așternem peste ele încă un strat de iluzii de genul fricilor prin care nu facem altceva decât să complicăm lucrurile și mai mult.

Atunci când nu reușim să spunem ceva din cauză că ne este teamă, noi nu facem altceva decât să creăm un munte de frici pe care, cu fiecare zi care a trecut, nu face altceva decât să se facă din ce în ce mai mare, iar cu cât trece mai mult timp, cu atât credem că el va dispărea, dar din păcate, se face din ce în ce mai mare. De fapt, pe lângă aceste temeri, noi aruncăm acolo și to felul de minciuni prin care să îndulcim faptul că nu putem spune acele lucruri. Iar, când în final, reușim să spunem ce aveam de spus, vom simți o mare eliberare și numai atunci vom fi realizat cât de mult ne-am blocat singuri.

Nu este nevoie să trecem prin același proces de fiecare dată, mai ales dacă învățăm să trecem peste aceste obstacole.

Așa că astăzi, când avem provocarea lui opt, adică a curajului, dar fiind susținuți de înțelepciunea și neutralitatea lui patru (vibrația zilei), a venit momentul să acționăm și să dăm, la o parte, toate vălurile temerilor, unele dintre ele care durează și de câteva decenii, și să spunem ceea ce ne apasă, ceea ce ne ține blocați, ceea ce ne împiedică să evoluăm.

Vom apela, astăzi, tot la prietenii noștri, pixul și hârtia, pentru a ne ajuta să ne exprimăm, pentru a-i transforma într-un mijloc de a ne ”striga” supărările și vorbele nespuse. Să scriem tot ceea ce ne deranjează, tot ceea ce nu putem exprima prin vorbe, tot ”muntele” frici și frustrări care s-a creat, tocmai pentru a ne elibera și a ne lua o povară după Suflet. Să lăsăm cuvintele să curgă prin noi și să scriem tot, chiar dacă, pe alocuri, tonul va fi diferit de cel pe care îl avem de obicei.

Ar fi bine ca ziua de Crăciun să ne găsească mult mai împăcați cu noi înșine, cu viața noastră. De aceea, dacă facem acest exercițiu de eliberare astăzi s-ar putea ca ”Moș Crăciun” să ne aducă daruri la care nici nu visam, și nu mă refer aici neapărat la cele materiale.

Dar, ca de fiecare dată, numai de noi depinde.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu