vineri, 28 decembrie 2018

28.12.2018


Sunt momente când cuvintele noastre sunt mai puternice decât acțiunile noastre, așa că este bine să fim atenți la modul în care le folosim. Suntem, adesea, tentați să fim atenți la acțiunile noastre și mai puțin la cuvintele pe care le rostim și ne mirăm, ulterior, de ce o activitate s-a blocat și nu-i găsim soluția de a o rezolva. 

Am emis, de-a lungul timpul, tot felul de afirmații de vibrație joasă sau chiar negativă și care, după un timp s-au întors la noi și gravitează în jurul nostru și produc efecte. de aceea ni se blochează activitățile și proiectele pentru că acele vorbe spuse așa, în vânt și, de care, poate am și uitat, produc efecte și atrag mereu alte energii de aceeași frecvență formând un blocaj și mai mare și care ni se pare de netrecut.

Aceasta este puterea noastră pe cuvânt și, de aceea, atunci când aruncăm unei alte persoane vorbe urâte, ele se comportă asemenea lamelor de cuțit producând tăieturi la nivelul structurilor energetice, inițial, iar cu timpul se pot somatiza la nivelul corpului fizic, mai ales dacă acea persoană are o încredere foarte mare în noi, plus că îi putem produce și blocaje în evoluția sa.

Nu mi-am dorit să fiu un pesimist astăzi, dar aceasta este realitatea, însă nu este nevoie să și rămână așa, pentru că puterea pe cuvânt, poate fi folosită și în modul pozitiv, ajutând la schimbarea unei situații sau a unei persoane prin folosirea afirmațiilor pozitive și pline de iubire. În acest caz, cuvintele noastre se comportă asemenea unui pansament, ajutând la vindecarea unor răni emoționale sau ajutând la stimularea curajului celorlalți pentru a-i determina să realizeze ceva de care se temeau.

Astăzi este o astfel de zi, în care cuvintele noastre poate crea sau distruge, depinde de cum le folosim. Am putea să le folosim spre binele celorlalți, dar și al nostru, mai ales că avem provocare pe curajul lui zece, acela de a face lucruri să se întâmple, o zi în care avem de ales să manifestăm ”totul” sau ”nimic”, așa că ne putem încuraja să manifestăm lucruri frumoase, să demarăm, să concretizăm, asta dacă bineînțeles trecem și peste cealaltă provocare, respectiv comoditatea.

Este o zi de vibrație șase, iar această vibrație ne cheamă la rugăciune, la meditație, la comunicare și comuniune cu Divinitatea, așa că o discuție cu Dumnezeu ne-ar face bine, ne-ar ajută ne creștem încrederea în noi și să mai încheiem din capitolele la care suntem certați cu El. 

Este, totodată, un bun moment să și cerem Universului lucrurile de care avem nevoie pentru proiectele noastre, mulțumind deja pentru ele și având credința că rugăciunile noastre au fost auzite și că vor primi răspuns.

Vibrația zilei de astăzi ne ajută și la vindecare, așa că rugăciunile noastre de astăzi ne ajută să vindecăm, în noi, acele aspecte care nu sunt tocmai în echilibru.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu