miercuri, 19 decembrie 2018

19.12.2018


Mișcarea de pe centrul mandalei de astăzi ne ajută să dăm forță planurilor și proiectelor noastre, ne ajută să direcționăm, către scopurile nostre, toată energia și forța pe care roșul ne-o dă și care, dacă ne uităm atent pe mandală, este destul de multă.

Așa cum locomotivele transformau forța aburului în mișcare, așa și noi este nevoie să transformăm forța pe care roșul din mandală ne-o dă astăzi, în mișcare, folosind galbenul din centru pentru a realiza acțiuni concrete, pentru a munci, pentru a materializa.

Este foarte important să înțelegem cum funcționează aceste lucru, deoarece ne pot scăpa de multă bătaie de cap, mai ales atunci când avem tipare de comoditate, de lene și amânare și din cauza lor nu reușim să punem energiile în mișcare, rămânem blocați și nu reușim să materializăm. Roșul aduce forța creatoare, forța care ne împinge de la spate, iar galbenul ne aduce modul concret în care transformăm această energie, în care o materializăm. Cu cât înțelegem mai bine acest dans al energiilor cu atât vom știi cum să-l folosim mai bine spre binele nostru cel mai înalt.

Având în vedere că avem o zi în care provocarea este pe zece, adică ”totul sau nimic”, înțelegerea acestui dans al energiilor ne poate ajuta să manifestăm totul.

Energia banilor se simte și ea puternic astăzi și vine, cu o forță mai mare decât de obicei, să ne ajute să lucrăm cu ea, să nu mai fugim de ea, să o acceptăm ca pe o parte a vieții noastre, ca pe o parte a echilibrului din Univers, pentru că atunci când noi ne subpoziționăm și nu cerem pentru munca noastră atât cât face ea, dar nici nu cerem Universului altceva în schimb, de fapt, noi producem dezechilibre în Univers pentru că dăm mai mult decât primim și, în final, nu ne facem bine și mai mult rău.

Astăzi pot ieși la suprafață, mai ușor, anumite subpersonalități ale noastre care ne cer să facem ceva. Să fim atenți la mesajele pe care ni le aduc și să vedem cum putem pune în practică aceste mesaje, dar să ne și păstrăm consecvența acțiunilor în perioada următoare și să evităm să sărim de la o subpersonalitate la alta, de la o idee la alta, fără a realiza concret ceva.

Fiind o zi de muncă, să ne dăm voie să cerem Universului instrumentele necesare cu care să muncim, pentru că astfel demonstrăm că știm ce avem de făcut și ce instrumente ne sunt necesare.

Avem putere pe cuvânt astăzi, așa că să o folosim cu înțelepciune, spre binele nostru, dar și al celorlalți. De asemenea, puterea de rugăciune este mare și ar bine să ne folosim de ea, cu condiția să trecem peste supărările pe care le avem la adresa Divinității sau a religiei, respectiv a preoților. Totodată, vibrația șase a zilei, ne poate ajuta să ne manifestăm mai mult puterea de rugăciune și să ne armonizăm astfel mai mult cu Universul.

Și, pentru că avem mult roșu în mandală, care aduce cu el și multă energie sexuală, iar în colțurile celui de al doilea nivel avem turcoaz, să fim atenți la manipularea persoanelor de sex opus, mai ales pentru obținerea de plăceri sexuale. 

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu