joi, 6 decembrie 2018

6.12.2018


Indiferent că sunt de natură materială sau spirituală, Moș Nicolae întotdeauna aduce daruri, chiar dacă nu întotdeauna noi și înțelegem aceste daruri sau credem că nu suntem pregătiți pentru ele.

Este foarte important să le primim, chiar dacă pe unele dintre ele nu le-am cerut, deoarece înseamnă că Universul consideră că le merităm și că a venit momentul să le manifestăm.

Așa că dacă dorim ceva anume acum este momentul să cerem, dar să și fim pregătiți să acceptăm drumul pe care îl avem de parcurs pentru a putea câștiga aceste daruri.

Pentru astăzi, darul pe care îl primim este vindecarea relației cu banii, așa că ar fi înțelept din partea noastră să ne dăm voie să primim toate acele informații care ne pot ajuta să ne schimbăm modul în care interacționăm cu ei, modul în care îi apreciem sau nu, modul în care privim cu teamă atât existența cât și lipsa lor.

Este nevoie să privim lucrurile detașându-ne de ele, pentru că, de cele mai multe ori, ni se pare că am făcut tot ce era nevoie pentru a echilibra relația cu banii, dar ei continuă să vină încet sau greu. În realitate însă, am făcut aceste lucru așa cum spunem o rugăciune fără a fi însă prezenți acolo, fără a pune Suflet în rostirea acelei rugăciuni. Am făcut lucrurile mecanic, ca la un check-list, în care am bifat diferite etape și acum așteptăm răsplata, iar când auzim că nu am făcut suficient, sau mai avem de lucru ne supărăm și ”ne băgăm picioarele”, convinși fiind că totul a fost o păcăleală și că am mai și pierdut timpul că ”prostii de genul acesta”.

Tot ceea ce lucrăm pentru noi, mai devreme sau mai târziu aduce roade, însă viteza cu care acestea vin este direct proporțională cu  eficiența pe care o avem, cu intenția pe care o punem acolo, cu determinarea cu care vrem să ne schimbăm. Este nevoie să lucrăm foarte mult pe tiparele în care stăm, pentru că ele ne formează obiceiurile zilnice, iar mai apoi caracterul. Este nevoie să ne punem ”mănușile” și ”cizmele” și să coborâm în interiorul Sinelui nostru, acolo unde aceste tipare își au sursa și de unde rulează mereu. Acolo jos, la rădăcini, este locul în care avem de umblat, iar pentru acest lucru avem nevoie de răbdare și de efort constant, avem nevoie de introspecție și obiectivare pentru că numai așa le putem schimba.

Și, dacă tot nu ne este clar ce putem face la interior, atunci să începem din exterior să punem pe hârtie toate gândurile noastre legate de bani, dar în modul cel mai sincer fără a sta să ne gândim prea mult că cineva ne va pedepsi pentru ele, pentru că oricum o facem noi. Să avem curajul să spunem tot, chiar dacă nu avem cele mai frumoase cuvinte, pentru că numai așa putem ajunge la ”rădăcini”, iar în momentul în care smulgem buruienile cu tot cu rădăcini, atunci vom reuși să le împiedicăm să se mai răspândească și, pentru că nu mai au energie, se usucă și mor.

Să-l rugăm, așadar pe Sfântul Nicolae, alias Moș Nicolae, să conștientizăm aceste lucruri și să ne ajute să facem schimbările necesare. Să-l rugăm să ne învețe să ”pescuim” pentru ca mai apoi să ne prindem singuri ”peștele”, pește care este din abundență în acest Univers, numai că noi nu știm cum să-l prindem sau nu vrem să învățăm.

Sfântul Nicolae să ne aducă înțelepciunea necesară pentru a înțelege lucrurile din jurul nostru, pentru a ne înțelege viața și Legile Universului!

De noi depinde cât de mult ne deschidem față de aceste învățături.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu