duminică, 1 martie 2020

1.03.2020


Am intrat în prima perioadă specială din acest an, dar şi din această decadă, iar acest lucru se poate remarca prin faptul că se modifică regulile jocului, astfel încât, pe parcursul acestei decade lucrurile vor evolua în mod diferit în comparaţie cu precedenta decadă.

Începem această lună cu roşu pe centrul mandalei, iar dacă este să corelăm această configuraţie şi cu faptul că suntem, cel puţin calendaristic, în prima zi a primăverii, atunci acest roşu este tocmai ce ne trebuie, deoarece el vine cu multă energie, aducându-ne multă energie care să ne trezească din "hibernare" şi să ne facă să trecem la treabă.

Aşa că dacă vrem ca, în această perioadă, să evităm diferitele blocaje energetice, dar şi în planul material şi, totodată, să evităm şi probleme de nervozitate, atunci soluţia este una cât se poate de simplă, şi anume să ne stabilim un scop şi să începem să lucrăm la realizarea sa. Numai astfel putem pune la lucru această energie care vine peste noi şi care ne este trimisă tocmai pentru acest scop, să ne "împingă" să acţionăm.

Energia de pe nivelul doi al mandalei de astăzi ne aduce capacitatea creativă, capacitatea de a da formă ideilor noastre, tocmai pentru a ne exprima pe noi înşine.

Dacă vorbeam ieri despre mişcare, astăzi, opusul ei, respectiv comoditatea, este una dintre provocările acestei zile, dar şi acestei luni, iar dacă ne lăsăm seduşi de ea, atunci nu vom face decât să acumulăm toată această energie pe care Universul o revarsă peste noi, iar acumularea va duce la tensiuni în corpul nostru, care se pot manifesta şi în exterior prin nervozitate şi instabilitate emoţională.

Luna martie este luna carene confruntă cel mai puternic cu energia iubirii, punându-ne mai tot timpul faţă în faţă cu ceea ce împinge să nu ne iubim pe noi înşine, tocmai pentru a putea să conştientizăm aceste lucruri şi să le remediem. În acest context, comoditatea sau lenea sunt alte faţete ale neiubirii de Sine, iar lecţiile pe care le vom avea vor fi legate de modul în care vom reuşi să ieşim din sfera lor de influenţă şi să materializăm.

Minciuna, adică ascunderea adevărului, va fi o altă provocare a noastră pe parcursul acestei luni. În funcţie de cât de mult are fiecare de învăţat lecţia adevărului, intensitatea la care vom fi supuşi va fi mai mare sau mai mică, însă senzaţia pe care o vom resimţi din manifestarea adevărului va fi una de împlinire sufletească. 

Luna martie mai este şi luna minţii pozitive, iar modul în care vom reuşi să rămânem în această zonă, a optimismului şi bucuriei, ne va ajuta să aducem mai multă bucurie Sufletului nostru, iar viaţa noastră, cu siguranţă, va fi mult mai frumoasă. Vibraţia opt a zilei de astăzi ne reaminteşte că cu cât vom reuşi să ne menţinem mai mult aura întreagă, cu atât ne vom putea manifesta mai mult curajul, iar când manifestăm curajul reuşim să stăpânim mintea negativă, dându-i astfel prilejul şi celei pozitive să iasă la suprafaţă.

Şi, dacă tot vorbim de optimism şi stare de bine, având în vedere că tot s-a încălzit afară, să căutăm să mergem mai des în pădure şi să îmbrățișăm, pentru cel puţin 15 minute, un copac, pentru a ne putea reechilibra emoţional.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu