vineri, 6 martie 2020

6.03.2020

Perioada specială din an continuă, iar astăzi ne pune faţă în faţă cu energia iubirii, cu modul în care reuşim să o manifestăm şi să o folosim pentru propria creştere spirituală.


De asemenea, ne pune faţă în faţă şi cu propriile noastre convingeri referitoare la noi înşine, ceea ce va face ... sau nu, să ne reconsiderăm poziţia faţă de modul în care ne privim pe noi înşine, faţă de modul în care ne stimăm, faţă de modul în care ne vorbim, faţă de modul în care suntem prieteni cu noi înşine.

Încărcătura energetică este una destul de ridicată, mai ales că, în funcţie de ceea ce facem astăzi, reuşim să ne deschidem mai mult faţă de Univers, reuşim să primim mai multă energie şi ne dăm voie să fim binecuvântaţi cu mai multe dintre darurile pe care universul ni le-a dat, dar pe care nu ni le asumăm.

Avem multe daruri în aşteptare, dar tocmai aceasta este şi problema, că ele sunt în aşteptare, iar noi, prin atitudinea noastră, în loc să ne deschidem către ele, le refuzăm în continuare, iar cea mai evidentă modalitate prin care facem aceste lucru este că ţinem cu dinţii de vechile ripare, obiceiuri, scheme de gândire şi acţiune, iar în mijlocul lor suntem noi, mereu "eroi de sacrificiu" pentru ceva ce nici noi nu ştim ce, deoarece totul este doar în mintea noastră.

Da, acolo, în mintea noastră avem de schimbat multe lucruri legate de neiubirea de Sine, pentru că tot cu mintea noastră blocăm şi Sufletul şi nu îi dăm voie să se manifeste, tot cu mintea noastră nu ne dăm voie să ne bucurăm prea tare, nu ne dăm voie să facem lucrurile într-un mod mai simplu şi căutăm să le complicăm mai mult, doar-doar ne justificăm, cu un efort "imens" rezultatele pe care le obţinem, pentru că dacă începem să ne gândim că lucrurile pot fi şi uşoare pentru noi, atunci avem sentimentul că nu muncim suficient de bine sau de mult, când, în realitate, noi am căpătat experienţă, am devenit mai buni şi facem lucrurile mai repede, ceea ce înseamnă că avem mai mult timp pentru noi, iar acest lucru ne sperie.

Ne sperie pentru că nu ştim ce să facem cu acest timp liber, nu ştim cum să-l folosim pentru propria evoluţie şi căutăm astfel modalităţi de a-l îndepărta, de a-l pierde, iar una dintre ele este exact complicarea lucrurilor pentru a ni se părea că am lucrat mult.

Suntem într-o zi de vibraţie patru, ceea ce ne aduce multă înţelepciune, dar şi într-o zi cu provocare pe şase, ceea ce înseamnă că este nevoie ca mintea noastră să se conducă după intuiţie, deoarece numai aşa poate lucra eficient pentru noi. De aceea, un moment de meditaţie sau mai multe, ne-ar ajuta să ne liniştim mintea şi să putem auzi şi vocea Sufletului, ne-ar ajuta să depăşim tiparele mentale şi să începem să le schimbăm.

De asemenea, ne putem obiectiva cu privire la modul în care noi ne gestionăm timpul şi putem observa tiparele pe care le avem atunci când derulăm o activitate, dacă suntem implicaţi total sau nu acolo, dacă depunem efort în mod eficient, dacă ne ţinem de planul stabilit sau avem tendinţa să lălăim lucrurile, dar mai ales dacă lucrăm constant sau pierdem timpul cu lucruri inutile pentru ca, pe ultima sută de metri să fim foarte efieicnţi şi cu adrenalina la maximum.

Toate aceste observaţii ne vor ajuta să ne vedem cum suntem cu adevărat şi să începem să schimbăm lucrurile în ceea ce ne priveşte.

Să trecem la muncă, zic! O muncă cu noi înşine din care cei mai câştigaţi, vom fi ... noi înşine!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu