luni, 23 martie 2020

23.03.2020


Spuneam, la începutul acestei decade că se menţine provocarea pe credinţă, iar astăzi, după cum se vede, este una destul de mare, mai ales că ea vine în contextul unui an în care testele ni se dau tot pe credinţă.

Combinaţia mov-albastru închis de astăzi este cea care ne împinge să comunicăm cu Dumnezeu atât la nivelul rugăciunii, cât şi la nivelul meditaţiei, putând chiar să ne ajute să facem tranziţia dinspre rugăciune spre meditaţie, mai ales că tiparul de pe centru este cel al pustnicului, iar acesta ne predispune astăzi la însingurare, chiar dacă în această perioadă putem realiza mai greu acest lucru. 

Este o zi în care, dacă ne angrenăm într-un dialog cu Dumnezeu, putem obţine multe răspunsuri, care nu vor veni prin SMS sau mesaje pe Whattsapp, ci vor veni prin conştientizări, prin gânduri, prin intuiţie. Ceea ce avem de făcut este să iniţiem acest dialog, să nu mai fugim de el, deoarece, în realitate, noi fugim de aceste răspunsuri, noi fugim de legătura cu Dumnezeu, iar motivele sunt diverse, de la teama care ne-a fost indusă până la vina interioară pe care o avem din vieţile trecute când am greşit faţă de El şi, chiar dacă El ne-a iertat, de fapt, noi nu ne-am iertat pe noi înşine.

Încă mai suntem în luna martie, o lună care, în mandale are legătură cu iubirea în general şi cu cea de Sine în special, aşa că poate acum alegem să ne iertăm pentru greşelile din vieţile trecute şi să ieşim din această separare faţă de Dumnezeu, pe care o avem clar, dar pe care, de multe ori o negăm vehement.

Vibraţia zilei de astăzi este trei, ceea ce ne aduce multe gânduri pozitive, multă bucurie, iar acest lucru ne poate ajuta să trecem peste supărarea pe care o avem pe Dumnezeu, ne poate ajuta să începem să comunicăm cu El. 

Galbenul de pe centrul mandalei ne cheamă la mişcare şi, chiar dacă acum suntem limitaţi, putem face forme de mişcare adaptate pentru interior, pentru că avem nevoie să ne punem în mişcare energiile şi să ne curăţăm meridianele.

De asemenea, tot galbenul de pe centru ne cheamă să avem grijă faţă de corpul nostru, să-l odihnim, să-l îngrijim, să ne armonizăm mai bine cu el. Poate reuşim să practicăm şi iertarea faţă de corpul nostru fizic şi să lucrăm astfel mult mai bine cu el. Totodată, având în vedere că provocarea de astăzi este pe cinci, provocarea legată de corpul nostru fizic este mult mai mare, deci nu putem ignora acest aspect.

În continuare să evităm minciuna şi să ne raportăm la adevăr pentru că numai aşa ne putem raporta la energia Universului!

Să fim atenţi la ceea ce simţim să scriem, la ceea ce vrem să creăm, pentru că avem tendința să fugim de acest lucru!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu