joi, 26 martie 2020

26.03.2020


Rozul de pe centrul mandalei de astăzi, precum şi provocarea pe opt a zilei sunt o combinaţie cu două tăișuri, în sensul că fie rupem o dată "pisica-n două" (sincer n-am înţeles niciodată de ce trebuie ruptă pisica 😀) şi trecem peste fricile noastre de la nivelul Ego-lui, fie ne vom adânci şi mai tare în ele.

Da, suntem într-o perioadă de care Ego-ul nostru poate profita foarte mult, în sensul că ne poate adânci şi mai mult în frici, folosindu-se de toate ştirile negative care circulă în prezent, cu scopul de a ne menţine vibraţia la un nivel scăzut şi astfel să ne poată controla. 

Aşa că, pentru a-i putea contracara acţiunile, ceea ce avem de făcut, este să-l curăţăm din nou, iar modalităţile de curăţare le-am descris zilele trecute şi cu cât facem mai des acest lucru cu atât vom reuşi să mai scăpăm de o piedică interioară şi să-l ajutăm astfel şi pe el să evolueze şi să scape de tiparele pe care le are în interiorul său.

Al doilea lucru pe care îl avem de făcut este să avem grijă de aura noastră, tocmai pentru a avea puterea să determinăm, să facem faţă energiilor din exterior, care în această perioadă sunt mult mai active. Având aura cât mai întreagă nu facem altceva decât să fim noi înşine, iar când suntem noi înşine, nimic din exterior nu ne poate perturba. 

De fapt, acum, în această perioadă, una dintre provocările noastre este să rămânem noi înşine în faţa acestui val mare de energii subtile sau mai puţin subtile, fiind unul dintre testele pe care le dăm în mod rapid. Iubirea de Sine pe care o avem ca provocare mare astăzi este beneficiara directă a acestei atitudini a noastre, a efortului pe care le facem pentru a rămâne noi înşine. 

Da fapt, premiul pe care îl obţinem astăzi şi în perioada următoare va veni în funcţie de modul în care reuşim să ne păstrăm identitatea, modul în care ne folosim de intuiţie pentru a accesa Înţelepciunea Universului şi a descărca, de acolo, ceea ce noi avem nevoie în evoluţia noastră. 

Ziua de astăzi ne aduce oportunitatea de a învăţa lucruri noi, mai ales dacă avem curajul să trecem peste schemele mentale cu care ne-am învăţat, dar mai ales dacă avem curajul să vedem lucrurile şi din alt punct de vedere, pentru că atunci reuşim să vedem ceea ce nu vedem când folosim schemele clasice de gândire. Sunt idei noi care se găsesc chiar în faţa noastră numai că, datorită tiparelor mentale în care în care învârtim, nu le putem observa şi atunci trecem pe lângă ele ca şi cum n-ar exista. De aceea a apărut conceptul de gândire laterală, tocmai pentru a ne învăţa să facem un pas în lateral, să ne extragem din situaţia respectivă, să facem un pas în spate şi astfel, de la "depărtare", să vedem şi alt mod de rezolvare al lucrurilor.

Tiparul de pe centrul mandalei de astăzi ne împinge către creativitate, aşa că dacă avem idei pe care dorim, de mult să le punem în practică, mai ales dacă avem aura întreagă pentru a putea fi noi înşine şi Sufletul nostru să-şi manifeste deplin creativitatea, atunci este un bun moment să dăm viaţă noilor noastre proiecte creative, ceea ce ne va aduce multă bucuria la nivelul Sufletului şi, cine ştie, poate ne deschide o nouă linie a destinului, pe care să mergem.

De asemenea, vindecarea este un alt aspect al acestei zile care se poate manifesta prin diferite activităţi, putând să vindecăm multe dintre fricile pe care le avem şi, dacă suntem atenţi la intuiţie, s-ar putea să le descoperim şi cauza.

Să fim atenţi la adevăr, în primul rând la adevărul pe care noi nu-l spunem, dar şi la minciunile din exterior, mai ales că, în prezent, trăim într-un ocean imens de minciună, iar dacă îl vrem diminuat nu o putem face decât manifestând noi, în primul rând, adevărul, pentru că, odată manifestat, aducem lumina adevărului, iar pe măsură ce ne raportăm din ce în ce mai mult la el, lumina adevărului din noi va fi tot mai puternică, iar în momentul în care ne ducem undeva unde se minte, prin lumina noastră nu facem altceva decât să dăm la o parte acea minciună şi să permitem adevărului să iasă la suprafaţă. 

Universul este adevăr şi ne va susţine de fiecare dată când noi ne raportăm la energia Sa, ajutându-ne să facem lumină acolo unde este multă minciună.

Avem treabă, deci, astăzi, aşa că spor la treabă! Să ne fie de folos!

La mulţi ani celor ce-şi sărbătoresc ziua de naștere astăzi! Aspectele de astăzi îi vor influenţa până anul viitor pe vremea aceasta.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu