luni, 16 martie 2020

16.03.2020


În mod normal, energia de pe centrul mandalei de astăzi ne cheamă la comunicare, este drept una mai puţin verbală cât mai ales una exprimată în mod indirect, iar despre acest tip de comunicare vreau să vorbesc astăzi. 

A scrie este frumos şi ne ajută, totodată, să ne cunoaştem pe noi înşine, să ne exprimăm pe noi înşine, numai că, atunci când scriem, ar fi bine să ne asumăm şi ceea ce scriem, să ne asumăm că prin cuvintele noastre influenţăm vieţile altor, că le putem schimba cursul vieţii, atât în bine, cât şi în rău.

Nu vreau să descurajez pe nimeni să scrie, din contră, prin intermediul mandalelor am încurajat pe oricine simte că are ceva de spus, să o facă, mai bine zis să-şi găsească curajul să o facă, pentru că sunt mulţi care au ceva de spus, dar din cauza tiparelor interioare, a educaţiei, a mediului în care au trăit, au învăţat că este mai bine să lase capul plecat şi să treacă mai departe, chiar dacă, în interiorul lor, dezvoltă o mulţime de frustrări.

Numai că, aşa cum sunt mulţi care pot să scrie şi nu o fac, sunt la fel de mulţi care nu au ce să spună, dar totuşi scriu, atrăgând, pe principiul rezonanţei, o mulţime de oameni care aderă la ideile lor, pe care le împrăştie cu uşurinţă, fără a ţine cont de consecinţe, devenind  un fel de atoateştiutori care se pricep la toate.

Despre ei vreau să scriu mai mult acum, într-o zi în care provocare este pe şapte, pe limite, mai bine zis, pe lipsa lor, mai ales în această perioadă în care răspândirea de informaţii eronate, doar de dragul de a fi în centrul atenţiei, poate avea consecinţe nebănuite.

Aşa că, înainte de a da drumul informaţiilor, să ne ascultăm Sufletul şi intuiţia, iar dacă, în această energie, simţim că acele informaţii nu sunt în acord cu fiinţa noastră, atunci înseamnă că nu este bine să le dăm mai departe sau este nevoie să mai lucrăm la ele pentru a le aduce la un nivelul de vibraţie superior.

Cuvintele noastre pot fi precum lama cuţitului sau pot fi precum un pansament, iar acest lucru numai de noi ţine, de ceea ce vrem să facem cu ele. De asemenea, să avem în vedere că, în spatele lor, se ascunde şi vibrația noastră, astfel că impactul este mult mai mare.

Universul ne cere să avem în vedere adevărul, deoarece o minciună, pe lângă faptul că este în contradicţie cu Legile Universului, nu face decât să antreneze, în cursul său, şi altele,  atrăgând tot felul de entități negative care să o susţină şi care să îi dea putere şi influenţând astfel, în mod negativ, vieţile oamenilor

Să ţinem minte că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieşi la suprafaţă, deoarece Universului îi place echilibrul, iar o minciună este, de fapt, un dezechilibru.

Să ne găsim timp să medităm la aceste lucruri! Poate schimbăm ceva la noi.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu