marți, 10 martie 2020

10.03.2020

Mai ţineţi minte, la jocurile pe care le jucam sau pe care încă le mai jucăm, pe calculator sau telefon că era nevoie să strângem diferite elemente sau să abţinem anumite abilităţi pentru a putea trece la nivelul următor?

Cam la fel este şi cu evoluţia noastră, în sensul că pentru a putea urca este nevoie să renunţăm la anumite elemente (în speţă anumite comportamente ale noastre, tipare învechite, obiceiuri nesănătoase etc.), dar şi să acumulăm elemente noi, noi abilităţi, noi cunoştinţe, noi experiențe.

Numai că, pentru a face acest lucru este nevoie să vindecăm, în noi, acele lucruri care ne fac să nu dorim să acumulăm noi elemente, noi abilităţi, noi cunoştinţe, noi experiențe. De asemenea, este nevoie şi de curaj pentru a accepta şi înţelege jocul care reprezintă viaţa noastră, de a-i înţelege şi accepta regulile.

Tiparul de pe centrul mandalei de astăzi ne deschide către joc, către acceptarea jocului, cu regulile sale, iar în astfel de zile putem înţelege mai bine jocul vieţii şi putem vedea pe ce nivel suntem, dar mai ales ce avem de făcut pentru a putea trece la nivelul următor.

Nu întâmplător una dintre provocările noastre de astăzi este tocmai iubirea de Sine, pentru că odată manifestată ne permite să vedem adevărul, ne permite să ne acceptăm aşa cum suntem, cu bune şi cu rele şi, totodată, poate fi motivatorul principal pentru a putea face ceva cu viaţa noastră, pentru a putea porni în a juca jocul vieţii noastre.

În privinţa curajului, astăzi suntem prinşi între o provocare pe zece şi o vibraţie pe opt, prima aducându-ne la suprafaţă temerile vechi pe care le avem şi care au creat deja tipare pe baza cărora ne trăim viaţa, iar cea de a doua aducând la suprafaţă curajul de moment care, dacă este însoţit de iubirea de Sine (mai bine zis de o stare de saturaţie în privinţa faptului că ne punem mereu pe ultimul loc) ne poate împinge spre distrugerea acelor tipare şi schimbarea modului în care privim lucrurile.

Este foarte important însă ca acest curaj să nu devină unul nebunesc, deoarece suntem într-o zi care ne cheamă la acţiuni cumpătate, potențialul de accidentări fizice sau verbale fiind destul de ridicat.

De asemenea, ziua de astăzi ne cheamă la adevăr, deoarece numai aşa putem accesa Înțelepciunea Universului, aşa că, atât în relaţia cu noi înşine, dar şi cu ceilalţi, este nevoie să fim cât mai oneşti.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu