duminică, 29 martie 2020

29.03.2020


Încheiem şi această decadă, o perioadă cu multe conştientizări, dar care ne lasă şi cu multe semne de întrebare legate, în special, de iubirea de Sine.

Ne place sau nu, această perioadă ne-a făcut să ne punem multe întrebări despre noi înșine, despre ceea ce ne place să facem cu adevărat, chiar aceste întrebări sunt cele de care tot fugim. Acum, având mai mult timp liber, pur și simplu nu am mai putut să ne ascundem de ele, refugiindu-ne, ca de obicei, în muncă, în făcut lucruri pentru alții, în tot felul de activități inutile și care nu aveau niciun rol în evoluția noastră, dar pe care le făceam doar-doar numai așa ne putem acoperi și ultima oră pe care o mai puteam găsi liberă pentru pasiunile noastre.

Și astfel intram într-o spitală a nemulțumirii, în care Sufletul suferea pentru că nu-și primea hrana necesară și pe care și-o lua din bucuria pe care o trăiam, iar Ego-ul conducea, cu o sabie în mână și cu un plasture pe ochi, această corabie care se numește NOI, plină de găuri și cu catargele rupte, dare pe care el o vede ca fiind o mare galeră triumfătoare.

Așadar, nu mai putem fugi de noi, cel puțin în această perioadă și va fi nevoie să facem acel pas important, la fel ca la primul sărut dintr-o relație, și să stăm de vorbă cu noi înșine și, s-ar putea chiar să ne placă ”partenerul” de discuție, pentru că va trece și această perioadă și dacă noi avem impresia că ne vom întoarce la ceea ce a fost înainte de ea, atunci ne înșelăm fantastic și insultăm astfel inteligența Universului.

Nu am venit ca să suferim și să avem o viață chinuită, iar dacă încă nu am înțeles că multe dintre aceste stări sunt de la Ego-ul nostru, care ne proiectează ba în viitor, ba în trecut, atunci avem ocazia să aflăm acum, să înțelegem să ne concentrăm foarte mult pe momentul prezent, pe ceea ce putem face, dar mai ales să ne lăsăm ghidați de Voia Universului, pentru că numai așa suntem în rezonanță cu energia Sa.

Este momentul întoarcerii către noi înșine, locul în care ne simțim cel mai bine și de care, din păcate, am fugit, iar această fugă ne-am justificat-o prin tot felul de scuze, aparent bine întemeiate. Da, este un prag foarte important al evoluției noastre la care este păcat să-i dăm cu piciorul.

Cu cât ne opunem mai mult acestei energii a schimbării cu atât ne vom simți mai agresați de ea. Mai bine ne găsim timp să medităm cu ea, să ne deschidem în fața ei și să îi permitem să ne inunde structurile și să facă schimbările de care avem nevoie în evoluția noastră.

Și, dacă reușim să facem acest lucru, atunci vom pune capăt și propriei minciuni pe care o vehiculam la adresa noastră, prin faptul că ne mințeam că ne place viața noastră și că ea este în regulă cu toate că se vedea clar că nu este așa.

Da, suntem față în față cu noi înșine și acum avem șansa să facem schimbările pe care le visam atunci când ne simțeam copleșiți de minciunile în care trăiam, avem șansa să demarăm acele activități pe care le visam în momentule grele și, agățați de acele visuri, reușeam să ieșim la suprafață, numai că, odată ajunși acolo, uitam repede de ele. 

Întrebarea este: ne iubim suficient de mult să facem aceste schimbări, să materializăm acele visuri? 

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu