marți, 3 martie 2020

3.03.2020


Suntem în prima zi specială a acestui an şi, cum spuneam şi acum două zile, prin intrarea în această decadă, se schimbă regulile jocului mandalelor, în sensul că mandalelor zilelor speciale se mută din data de 6 sau 26 în data de 3, respectiv 23.

Aşa că prima zi specială din aceste deceniu vine într-o zi cu dublă provocare pe trei, tocmai pentru a ne scoate la suprafaţă elementele care ne fac să gândim negativ, să le conștientizăm şi astfel să le dăm la o parte pentru a putea face loc minţii noastre pozitive, să facem loc acelui aspect al nostru care ne aduce bucurie, optimism, dar mai ales ne aduce motivaţie pentru a putea merge mai departe, ne aduce încredere că Universul este alături de noi şi că numai prin optimism, prin pozitivism, putem avea acces la energiile sale şi le putem astfel atrage în vieţile noastre.

Este, de fapt, un îndemn pe care îl vom primi pe parcursul acestei decade, tocmai pentru a putea contrabalansa valul de negativism care s-a instalat în ultima perioadă. Aşa cum ne uităm în trecut şi spunem că în urmă cu X ani oamenii erau mai veseli, mai plini de viaţă, tot aşa, peste decenii oamenii se vor uita în trecut şi vor spune despre acest deceniu că a fost unul plin de optimism, de energie pozitivă unul plin de "good vibes" cum ne place să spunem acum.

Nu înseamnă că problemele noastre se vor rezolva peste noapte sau că nu ne vom mai întâlni cu altele noi, ci că vom avea suficientă energie ca să le abordăm cu deschidere, ca pe nişte provocări din care avem de învăţat, provocări care ne pot ajuta să creştem spiritual prin lecţiile pe care ni le aduc. 

În momentul în care ne raportăm la aceste provocări ca la ceva din care avem de învăţat, deja o mare parte din problemă este ca şi rezolvată, deoarece acum nu mai căutăm să ne plângem şi să fugim din calea ei, ci căutăm să îi găsim lecţia, să îi descoperim mesajul pe care ni-l aduce şi care nu este altceva decât modul prin care Universul ne dă "cheile" cu care deschidem uşile din faţa noastră.

De fapt, mandala de astăzi tocmai acest lucru vine să ne ajute să vindecăm, anume pesimismul şi negativismul, ajutându-ne să trecem în tabăra cealaltă. Este lecţia pe care Universul ne-o dă pentru următoarele trei luni, aşa că atunci când cădem în negativitate şi pesimism, să ştim că nimeni şi nimic nu ne va ajuta până când noi nu vom reuşi să vedem partea pozitivă a problemei respectiv, iar atunci îi vom găsi şi rezolvarea. Apropo de acest lucru, cum ar fi dacă am face un experiment şi în loc să ne mai văicărim şi să "croşetăm" scenarii negative, în privinţa unei probleme, am cere să vedem mesajul pozitiv pe care ni-l aduce?

Dubla provocare de pe trei, de astăzi, ne dă provocări şi în privinţa modului în care gestionăm curajul, având o strânsă legătură cu modul de funcţionare al chakrei trei, sursa puterii noastre interioare, aşa că pentru a putea manifesta din plin curajul pe care ni-l aduce vibraţia zece a zilei de astăzi este nevoie să avem grijă de chakra trei, să o curățăm, iar dacă mai avem grijă să ne refacem şi aura, atunci vom trece cu succes peste toate fricile cu care ne confruntăm.

Celelalte două provocări de astăzi sunt cele despre care am vorbit şi acum două zile, respectiv iubirea de Sine şi adevărul, fiind strâns legate una de cealaltă. De fapt, ceea ce doreşte Universul de la noi acum este să încetăm să ne mai minţim şi să avem curajul să ne vedem aşa cum suntem, deoarece numai aşa vom putea fi noi înşine, iar când suntem noi înşine lucrurile se întâmplă natural în viaţa noastră, căpătând astfel mai multă încredere în noi înşine şi în forţele noastre.

Vom primim multe informaţii pe parcursul acestei zile, mai ales dacă ne lăsăm intuiţia deschisă, iar dacă vom găsi şi timp pentru meditaţie, atunci vom înțelege mult mai bine informațiile pe care le primim, reuşind să facem astfel chiar un salt important în evoluţia noastră, mai ales că energia la care suntem expuşi ne sprijină în acest sens.

Să ne bucurăm, aşadar, de această oportunitate pe care ne-o dă Universul şi să-i mulţumim pentru ceea ce ne învaţă! Cel mai bun cadou pe care noi îl putem face Universului este să folosim aceste oportunități atât pentru creşterea noastră, cât şi a celorlalţi.

Să ne fie de folos!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Un comentariu:

  1. Mulțumim pentru interpretare! O lecție valoroasa de dezvoltare personala pe care trebuie sa o asimilam cu brio pentru a putea fi fericiți. Universul ne arata calea... Și e responsabilitatea noastră sa o urmăm!��

    RăspundețiȘtergere