vineri, 20 martie 2020


20 - 29.03.2020




 


Dacă decada anterioară ni s-a părut "interesantă", ca să folosesc un eufemism, cea care tocmai a început va fi şi mai interesantă, mai ales că unele lucruri se continuă de la decada trecută, ceea ce înseamnă că lecţia este mult mai profundă.

Să le luăm pe rând, zic! În primul rând, roşul de pe centrul mandalei, energia dominantă ce va domina această decadă, are dublă valenţă. În primul rând ne va aduce multă energie să demarăm lucruri noi, noi proiecte, mai ales că acum în această perioadă, mulţi dintre noi suntem blocaţi sau nevoiţi să găsim alte modalităţi de a ne desfăşura activitate. 

De fapt, această energie vine să scoată la suprafaţă, din profunzimile noastre, acele intenţii pe care doream să le materializăm, cândva, dar pe care le-am tot rostogolit pentru o perioadă când "vom avea mai mult timp". Ei, iată că acea perioadă a venit şi acum a venit momentul să le dăm curs, să începem să lucrăm la ele. Este posibil ca unele dintre aceste noi activităţi să devină viitoarele noastre proiecte mari, aşa că să le acordăm atenţia şi energia cuvenite pentru a nu trece pe lângă ele, pentru ca, mai târziu să ne întrebăm de ce nu ne este bine acolo unde suntem? Pentru că, acum, noi aveam în Planul Divin să schimbăm macazul, să ne creăm un backup dar, din păcate, nu ne-am ascultat intuiţia.

Suntem într-o zi de vibraţie nouă, ceea ce ne aduce o legătură foarte puternică că intuiţia, aşa că să fim cu simţurile deschise, mai bine zis, cu Sufletul deschis şi, chiar dacă un lucru ni se pare ciudat, dar totuși simțim să-l facem, atunci să să ne ascultăm Sufletul şi să-l facem. Aşa că, dacă în această perioadă simţim să demarăm ceva nou sau un upgrade la ceea ce făceam până acum, atunci să trecem la treabă!

Cel de al doilea aspect al roşului de pe centrul mandalei este dat de latura sa întunecată, de nervozitatea şi agitaţia pe care o poate da, mai ales în această perioadă în care mulţi dintre noi reacţionăm disproporţionat la stimulii externi, mai ales datorită fricii de moarte pe care o manifestăm în interiorul nostru. 

Latura negativă a roşului poate fi, totodată, un imbold pentru a se minţi mai mult în această perioadă, mai ales că lecţia pe minciună este moştenită de la decada anterioară, deci tot ceea ce s-a minţit de atunci are mari şanse să se manifeste şi acum. Numai că toată această minciună caută să dea, la o parte, Voinţa Divină, aşa că nu este exclus ca şi Universul să intervină şi să facă lumină acolo unde unii vor să ţină întuneric.

Însă, cel mai important lucru pe care îl avem de învăţat, legat de minciună, este tocmai folosirea ei pe propria persoană, în sensul negării realităţii şi scufundării în scenarii mentale călduţe, care ne dau un confort temporar, dar total rupt de realitate.

De aceea, este foarte important să "deschidem bine ochii", mai ales la lecţiile pe care ne vin în această perioadă şi care sunt unele foarte profunde, dar peste care avem tendinţa să trecem cu uşurinţă, avem tendinţa să considerăm că nu sunt pentru noi, să ne minţim că noi am învăţat acele lucruri şi că numai avem vreo treabă cu ele. 

Dacă ne uităm atent pe mandală vom observa că, pe marginile triunghiurilor se află două linii oblice de turcoaz, cel care are legătură cu adevărul, iar acest turcoaz pune capac acelui triunghi de mov, încă din data de nouă şi va continua să o facă până pe data de douăzecişinouă, aşa că vin şi vă întreb, cam cât credeţi că se mai poate continua aşa? Pentru că tot punându-se acolo minciuni peste minciuni, nu se face altceva decât să se dezechilibreze lucrurile şi nu o să ne placă atunci când Universul va veni să le reechilibreze.

Aşa că, ceea ce are fiecare dintre noi de făcut, este să căutăm să fim cât mai cinstiţi atât cu noi înşine, cât şi cu Universul, deoarece numai aşa ne putem armoniza şi comunica mai bine cu El.

Iubirea de Sine va veni şi ea să ne dea încercări, dar asta numai dacă o ignorăm şi nu facem ceea ce îi place Sufletului nostru să facă. Cu cât ne vom mai manifesta mai des această iubire de Sine, cu atât alegerile noastre vor fi mult mai pe placul nostru şi ne vom simţi confortabili cu ele, mai ales că, aşa cum spuneam şi mai sus, există posibilitatea să ne alegem să facem lucruri noi care ne vor defini viitorul pentru mulţi ani de acum înainte, iar pentru acest lucru avem nevoie să ne iubim pe noi înşine.

Avem multă forţă creatoare în această perioadă şi ar fi păcat să rămână doar în stadiul de potenţial.

Să ne fie de folos!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu