duminică, 10 iunie 2018

10.06.2018


Atunci când vorbim despre curaj, avem la dispoziţie două variante. Pe de o parte avem curajul lui opt, cel care ţine mai mult de partea noastră fizică, de determinarea cu care trecem peste comoditate şi care ne dă energia şi impulsul necesare pentru a realiza ceva, iar pe de altă parte, avem curajul regal, cel care are legătură cu drumul nostru în viaţă, cu modul în care ne asumăm misiunea şi realizarea ei.

Acest al doilea tip de curaj este superior primului şi este caracteristic celor care au capacitatea de conducere, de a fi lideri şi care, până a ajunge aici, au de înfruntat toate provocările interne date de convingerile cu care au venit, convingeri care caută să-i păstreze în acelaşi tipar şi să-i lase să se ridice mai sus. Ca o paranteză, Simona Halep are şi ea acest zece în harta numerologică, în poziţia darului, iar provocarea ei a fost să-şi accepte acest dar.

Revenind la mandala de astăzi, provocarea noastră de astăzi este să reuşim să menţinem acest zece la un nivel care să ne ajute să luăm decizii, să trecem peste temeri, să putem să manifestăm totul din "totul sau nimic". Aşa că dacă astăzi avem o bătălie interioară între a face şi a nu face, între a asculta de minte sau a asculta de Suflet, se datorează provocărilor pe care acest zece ni le aduce.

Ce putem face? Putem să observăm ce anume ne blochează. În care tipare suntem prinşi şi nu putem ieşi? Care este tema negativă care se repetă mereu în mintea noastră?

Avem energia vindecătoare de partea noastră. Avem mişcarea de partea noastră. Să ieşim la mişcare, să facem acel tip de mişcare care ne dă mai multă vitalitate şi care ne facem să ne simţim încrezători, curajoşi, iar apoi, după ce am atins această stare de curaj, să vedem dacă mai avem temeri în a lua deciziile de care ne era teamă.

Să fim atenţi la intuiţie şi să ne dăm voie să privim dincolo de realitatea din faţa noastră.

Să fim atenţi să nu facem acţiuni nebuneşti, crezând că astfel ne recâştigăm curajul. Avem nevoie de curaj, dar fără să implicăm şi orgoliul.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu