joi, 21 iunie 2018

21.06.2018


La ora 13.07 a fost momentul de Solstițiu de vară, de aceea şi ziua de astăzi este un specială. Universul vine şi ne deschide astăzi către multe daruri, ne deschide către multe posibilităţi. 

Tot ceea ce avem de făcut este să ne hotărâm ce anume vrem să luăm, dar mai ales ce facem cu ceea ce luăm. 

Avem deschidere către comunicare indirectă, care este tema principală, dar toate celelalte culori vin şi ne oferă o paletă largă de posibilităţi prin care să manifestăm această comunicare indirectă. 

Avem scrisul, iar ceea ce facem, astăzi în această direcţie, poate fi, de fapt, începutul unei cariere sau confirmarea a ceva ce am început de mult. Să dăm frâu liber imaginaţiei, să ne deschidem în faţa informaţiei, să devenim un canal de comunicare prin care Universul îşi transmite cunoaşterea către noi şi către ceilalţi. Cu ocazia aceasta, reuşim să domolim şi mentalul şi să-l ţinem implicat în activităţi creative.

Apropo, de creativitate, nivelele doi şi trei ale mandalei ne deschid către fluxul creativ la care Universul ne expune, ajutându-ne astfel să ne deschidem mai mult către latura noastră creativă, către partea din noi care se manifestă cel mai bine în scris, în artă, design, în actorie etc.

Şi artistul din noi este pe aici pe undeva, căutând un loc să se exprime, căutând să folosească culorile, liniile şi uneltele pentru a se putea exprima mult mai bine. Suntem mult mai deschişi către simbolistică, către mister şi este posibil ca astăzi să exprimăm mult mai bine această latură a noastră. Vorba unei prietene "Culorile și îmbinarea lor o simți" (https://www.facebook.com/Andra.Stefan.20), aşa că să ne dăm voie să simţim, iar dacă nu ştim cum o puteţi întreba pe Andra, intrând pe link-ul de mai sus.

Şi, nu în ultimul rând, actorul din interiorul nostru simte să-şi joace rolul, simte că vrea să spună ceva şi i se pare că dacă este îngrădit îşi pierde identitatea. De aceea, dacă astăzi avem chef de interpretat scenete, să ne lăsăm liberi şi vedem noi ce iese.

Cei care încă mai experimentează tiparul de pustnic pot simţi o nevoie acută de a pleca, de a se retrage departe de lume, de a-şi pune în ordine informaţiile dobândite în ultimul timp, de a trage concluzii, care îi vor ajuta să se adapteze realităţii în care trăiesc.

Pentru orice dezechilibru pe care îl simţim astăzi, rugăciunea ne poate ajuta să ne echilibrăm, să ne conectăm mai bine cu Divinitatea, să vorbim cu Divinitatea, dar şi să ne dăm voie să auzim răspunsurile pe care ni le trimite.

În privinţa mentalului de astăzi să ni-l păstrăm în modul pozitiv, optimist, pentru că de pesimism este plină lumea. De fapt, mentalul nostru este cel care va face diferența între între a avea o zi banală şi "pesimistă" şi a avea una excelentă, în care să ne manifestăm darurile primite.

Să lăsăm energia vindecătoare să-şi facă efectul. Să ne deschidem în faţa informaţiile pe care le primim legate de bani şi de relaţia noastră cu ei, dar mai ales să ne dăm voie să fim în mişcare astăzi pentru a determina mult mai uşor.

Numai de noi depinde ce alegem ...

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu