sâmbătă, 16 iunie 2018

16.06.2018


Când am scris ultima dată ceva? Şi nu mă refer la bileţele lăsate pe frigider, cu instrucţiuni pentru ceilalţi.

Avem mult mental astăzi şi dacă îl lăsăm liber s-ar putea să nu prea placă ce face el, mai ales dacă nu am reuşit să-l educăm în totalitate, aşa că cea mai bună variantă pentru a-l pune la treabă este să-l punem să scrie. 

Şi, pentru că s-ar putea opune acestui lucru, o soluţie ar fi stimularea imaginaţiei, provocarea la joc, astfel încât să se simtă implicat şi absorbit de acest lucru. Noi ştim că mentalului îi place să viseze, să facă scenarii, să despice firul în patru, să pună multe întrebări, aşa că astăzi îi dăm ca temă să facă aceste lucruri, dar în scris.

Este o zi foarte bună pentru a învăţa lucruri noi, pentru a studio, a recepționa informaţii, dar aceste informaţii vor fi recepţionate prin prisma tiparelor mentale pe care le avem şi care percep informaţia doar într-un anumit mod, tipare pe care, totuşi le putem schimba, dacă dorim şi dacă le conştientizăm.

Provocarea noastră de astăzi este să facem legătura între minte şi Suflet, astfel încât să lucreze împreună şi atunci ceea ce scriem are mai multă savoare. Totodată, făcând acest lucru, vom reuşi să răspundem şi celeilalte provocări a zilei, aceea de a reuşi să punem limite şi să ne adunăm de unde ne-am împrăştiat, de unde ne-am risipit energia. 

Vom reuşi astfel, dacă ne iubim suficient de mult, să ne retragem din locurile în care eram folosiţi de ceilalţi, în care era necesară prezenţa şi energia noastră doar pentru a da putere planurilor lor. Este un bun prilej pentru a ne lua puterea înapoi şi a o investi în ceea ce avem noi de făcut.

Să fim atenţi la intuiţie, pentru că suntem ghidaţi în privinţa a ceea ce avem de scris, mai ales dacă alegem să fim un canal prin care Universul îşi revarsă cunoaşterea către ceilalţi. Vibraţia zilei ne cheamă la meditaţie, aşa că putem avea momentul nostru de meditaţie în timp ce scriem, iar la final ne vom mira şi noi de ceea ce am scris acolo.

Şi, dacă ni se pare că mentalul nostru a plecat rău cu "sorcova" astăzi, câteva rugăciuni ne pot ajuta să-l domolim.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu