luni, 25 iunie 2018

25.06.2018


Mesajul Universului pentru astăzi este Vindecarea, iar energia pe care o primim vine să ne ajute în acest demers, numai că depinde foarte mult de noi dacă îi dăm voie să ne ajute sau nu.

Avem iubirea pe centrul mandalei şi, numerologic, provocarea lui şapte, iar tot acest context ne provoacă să ne decidem ce vrem să facem cu viaţa noastră, cum vrem să fie în continuare, în ce fel dorim să o trăim, cu curaj şi asumată sau în frică şi cu obedienţă, chiar dacă nu ştim exact faţă de cine sau de ce anume.

Energia iubirii ne provoacă să ne acceptăm aşa cum suntem, atât cu calităţi cât şi cu defectele pe care, dacă dorim, le putem transforma oricând în calităţi. Ne provoacă să ne alegem ce vrem să fim şi cum vrem să acţionăm în viaţă. Ne provoacă să ne stabilim limite şi să ne îngrijim de realizarea misiunii noastre în viaţă, pentru că, la finalul vieţii, doar ea şi modul în care am realizat-o vor conta cu adevărat.

Aşa că, dacă până în acest moment nu am dat prea mare importanţă iubirii de Sine, acum ar fi un bun moment să începem să o facem, să începem, chiar dacă timid, să fim noi înşine şi să ne acceptăm misiunea. Care misiune? Este întrebarea care mi se adresează de multe ori. Aia de care fugim, este răspunsul. Lucrurile şi situaţiile de care ne este teamă pentru că nu avem curajul să le înfruntăm. Acele situaţii care, la anumite perioade, se repetă, se repetă, se repetă, de s-a plictisit şi Universul de câte ori ni le scoate în cale, iar noi nu vrem şi pace.

Nu putem avea pretenţia să ne iubească cei de lângă noi, să ne respecte dacă noi înşine nu facem acest lucru. Ei nu sunt decât o oglindă, iar rolul principal al oglinzii este să reflecte ceea ce i se pune în faţă, iar atunci când nouă nu ne convine ce se întâmplă, sau cum suntem trataţi, de fapt nu ne vedem decât pe noi în această oglindă.

Energia vindecătoare de astăzi vine să ne ajute să ne transformăm, să ne ajute să începem să ne iubim pe noi înşine, să ne respectăm şi să începem să dăm importanţă misiunii cu care am venit. Vindecarea nu este numai în plan fizic, acela fiind doar vârful icebergului, ci ea începe din interiorul nostru, de la tiparele şi convingerile cu care am venit şi care ne transformă emoţiile şi sentimentele pe care le avem, care mai departe ajung să fie manifestate de corpul fizic.

Şi, dacă după toate aceste informaţii tot nu ne dăm voie să ne vindecăm, tot nu începem să ne iubim, înseamnă că, în realitate fugim de noi înşine şi de rolul pe care îl avem de jucat şi, în plus, ne încăpăţânăm să ne şi sabotăm la fiecare pas. Poate totuşi ne dăm voie să ieşim din acest tipar, să ne trăim viaţa într-un mod frumos, într-un mod care să ne aducă multă bucurie şi împlinire. Poate ne dăm totuşi voie să zburăm.

Dar, cum spun de fiecare dată, numai de noi depinde.

Să dăm drumul la informaţie astăzi, să lăsăm cuvintele să curgă, fie în scris, fie verbal. De asemenea, să fim atenţi la reiertările pe care le avem la adresa religiei şi a preoţilor.

În rest, să ne dăm voie să fim înconjuraţi de iubirea pe care Universul ne-o trimite şi care vine să ne aducă conştientizări, dar mai ales să ne ajute să ne vindecăm.

Să ne fie de folos!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu