sâmbătă, 9 iunie 2018

9.06.2018

Iată-ne ajunşi şi la 9 iunie 2018, la doi după ce proiectul "Mandala - calea către Sine" a demarat. Uitându-ne în urmă ne putem mândri cu o serie de lucruri frumoase pe care le-am realizat, cu oameni care au început să se schimbe, care au început să înţeleagă.

Din ce în ce mai multe persoane sunt interesate de mandale şi, chiar dacă nu toţi vor să înveţe despre cum se formează, cel puţin vor să le coloreze şi acest lucru îi ajută în stabilirea legăturii cu Sinele lor Superior.

În ceea ce priveşte interpretarea mandalelor, pe parcursul ultimului an am rafinat şi mai mult modul de interpretare, am adus la suprafaţă sensuri mult mai profunde ale culorilor şi tiparelor din mandale. Însă, cea mai mare realizare a ultimului an o putem considera, de departe, integrarea mandalelor cu Sistemul de numerologie Kundalini, ceea ce ne-a permis să înţelegem mult mai profund fiecare mandală în parte, să îmbunătăţim şi mai mult interpretarea. 

Am reuşit să înțelegem astfel, mult mai bine, mentalul nostru, să înţelegem că el se găsește pe unul dintre cele trei nivele: negativ, pozitiv sau neutru. De asemenea, am înţeles rolul aurei în viaţa noastră, modul în care ea ne influenţează deciziile şi curajul de care dăm dovadă, cum ne ajută să trecem peste frici, să ne îmbunătăţim creativitatea şi stima de Sine. Iar toate acestea sunt doar o parte.

Mandala de astăzi ne aduce potenţial pentru comunicare şi, pentru că vibraţia zilei se formează pe manifestarea curajului, atunci vom fi mult mai curajoşi în a ne exprima, în a-i învăţa pe ceilalţi din ceea ce ştim noi. Vom găsi, în interiorul nostru, acea scânteie care să ne facă să trecem peste emoţiile şi tiparele noastre mentale.

Este, de asemenea, o zi cu multă iubire, dar şi o zi care ne provoacă, la fel ca şi ieri, să ne iubim pe noi înşine. Curajul de astăzi vine să ne impulsioneze să ne acordăm mai multă atenţie, să începem să ne ocupăm de noi, să ne asumăm deciziile şi să evităm să mai dăm vina pe ceilalţi.

De asemenea, comunicarea de pe centru şi tiparul de actor din interiorul mandalei ne dau mai multă putere de convingere, ne fac să trecem de la o subpersonalitate la alta fără să ne dăm seama, putând aluneca uşor către manipulare.

Să ne folosim aşadar, puterea nostră de comunicare astăzi şi să transmitem ceea ce aveam de transmis, fără a ne mai pune singuri piedici. Să o ne folosim de această energie pentru a mai distruge din blocajele pe care le avem pe comunicare.
 
În privinţa evoluţiei mandalei în perioada care vine, de un lucru suntem siguri, acela că vom rămâne, în continuare, un canal deschis prin care Universul îşi va revărsa mesajele sale, chiar dacă aceste mesaje sunt "enervant de adevărate" 😀. Ne vom păstra, în continuare, rolul de "picătură chinezească", pentru că ştim că tiparele au nevoie de acţiune constantă pentru a putea fi schimbate. 

Aşa că, dacă până acum ne-aţi îndrăgit, nu aveţi cum să nu o faceţi şi de acum înainte. 

Vă mulțumim că ne sunteţi alături în această "călătorie"!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu