miercuri, 20 iunie 2018

20.06.2018


Curajul despre care discutam ieri şi pe care l-am avut ca provocare, ca ceva ce avem de asumat, astăzi îl avem ca manifestare.

Ieri am înţeles, sau nu, ce anume ne blochează să ne manifestăm curajul în viaţă, ce anume ne ţine "pe tuşă" şi nu ne dă voie să ne asumăm, să ne implicăm. Este posibil să fi avut şi conştientizări legate de neiubirea de Sine pe care o manifestăm.

Astăzi, însă, Universul ne cheamă la acţiune, care se poate observa prin roşul din centrul mandalei, ne cheamă la creaţie, care se manifestă prin nivelul doi. Suntem chemaţi să ne manifestăm curajul şi să trecem la acţiune.

Roşul din centrul mandalei este focul de care avem nevoie să "gătim", cel care încălzește "forja", în concluzie este cel cu ajutorul căruia ne ducem planurile la bun sfârşit. Este mult roşu în mandala de astăzi, de aceea este nevoie să fim atenţi cum îl folosim, pentru că o flacără prea mare poate "arde mâncarea", dar ne poate "arde" şi pe noi. Aşa că ar fi bine să ne setăm noi intensitatea "flăcării" cu care putem să lucrăm şi pentru care ne asumăm curajul, adică să ne stabilim clar în ceea ce ne implicăm, dar nici prea multe pentru a evita să ne trezim că, la un moment-dat, nu le mai facem faţă. 

Orice proiect pe care am visat să-l demarăm sau orice proiect început şi pe care dorim să-l continuăm pot avea parte de atenţia noastră astăzi, cu condiţia, repet, ca noi să avem curajul să ler ducem la bun sfârşit, pentru că dacă nu avem acest curaj, nu avem, de fapt, motivaţie şi atunci nu avem interes pentru a face ceva.

Astăzi suntem în 20, iar provocarea de astăzi va reveni peste nouă zile tocmai pentru a vedea dacă am făcut ceva sau nu, dacă ne-am asumat curajul sau nu. Ideea este că dacă nu ni-l asumăm, atunci nu mai avem niciun drept moral să ne plângem de situaţia în care suntem. Măcar să începem să facem activităţi care simţim noi că ne aduc curaj, că ne dau mai multă vitalitate, mai multă forţă şi, pe măsură ce le practicăm şi ne schimbăm starea interioară, să începem să direcţionăm această stare către obiectivele noastre.

De pe margine doar vedem ceva, nu înseamnă că şi învăţăm. Cel mai rapid mod de învăţare este în mijlocul acţiunii. Dacă noi o evităm constant, atunci vom rămâne doar pe margine.

De noi depinde ...
 
P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu