miercuri, 13 iunie 2018

13.06.2018


Mai ţineţi minte când eram mici şi ne jucam "apă, apă, foc, foc", atunci când căutam ceva ce era ascuns? Cam aşa este şi cu ziua de astăzi, mai ales că elementul pe care îl căutăm este unul de maximă importanţă pentru noi, respectiv iubirea de Sine.

O avem ca provocare şi tot ca provocare avem şi menţinerea neutralităţii mentalului, aşa că mergem pe o fâşie subţire astăzi, pentru că, pe de o parte avem tiparele noastre cu care am venit, iar pe de altă parte mentalul nostru care, atunci când este dezechilibrat, primul lucru pe care îl blochează este chiar iubirea de Sine.

Aşa că, astăzi suntem puşi în faţa a diferite situaţii în care ni se va testa modul în care reacţionăm la ele într-un mod în care să ne păstrăm demnitatea şi să reuşim să ne valorizăm pe noi înşine.

Menţinerea sau nu a neutralitatea mentalului înseamnă, de fapt, că accesăm, mai mult, una sau alta dintre vibraţiile de pe centrul mandalei, înseamnă că reuşim fie să ne păstrăm mentalul într-o vibraţie ridicată, accesând rugăciunea, vorbind cu Divinitatea şi dându-ne voie să primim ghidarea ei, fie că intrăm în tot felul de scenarii în care ne vedem în imagini pesimiste, iar mintea noastră nu reuşeşte să se concentreze pe ceva anume. Dar, Universul ne-a dat puterea de a alege, aşa că noi suntem cei care alegem unde anume vrem să fim, datele de mai sus fiind doar în stadiul de potenţial.

Avem de trecut peste lene, peste comoditate astăzi, iar o bună soluţie pentru rezolvarea dezechilibrului mental ar fi chiar activitatea fizică, munca, pentru că atunci ne-am concentra pe ceva anume şi nu am mai da voie minţii noastre să sară, precum o maimuţă, de la o idee la alta, fără a se opri la ceva concret.

Să ne păstrăm optimismul, să ne păstrăm starea de bine, să ne păstrăm speranţa, dar mai ales să nu renunţăm la ceea ce am obţinut în ultima vreme în zona iubirii de Sine, la respectul faţă de noi înşine, la capacitatea de a ne valoriza pentru că ispite sunt multe şi sunt îngăduite ca teste.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu