vineri, 1 iunie 2018

Mandala lunii Iunie



Fiecare lună vine cu provocarea ei, ceea ce este şi normal, pentru a reuşi ca, pe parcursul unui an întreg să manifestăm cât mai multe dintre provocările pe care le avem şi astfel să vedem unde mai avem de lucrat cu noi, unde mai avem de remediat, de schimbat, de făcut upgrade-uri.

De aceea este bine să primim cu detaşare şi încântare aceste schimbări. Parcă şi aud acum pe cineva zicând ... "ce-o fi aşa de încântător referitor la schimbări? Că nu fac decât să ne dea bătăi de cap lună de lună". 

Ideea este că Universul este un foarte bun regizor şi nu ne lasă niciun moment să ne plictisim, de aceea are mereu grijă să schimbe decorul şi acţiunea. Cum reacţionăm noi, în schimb, este problema noastră.

Referitor la luna iunie, numerologic, ea ne aduce provocarea lui şase, respectiv o putere slabă de a proiecta. Ne poate fi greu să fi consecvenţi; este posibil să nu reușim să ne respectăm cuvântul. S-ar putea să ne fie greu să ne focalizăm și, prin urmare, să nu reușim să schiţăm ceea ce ne dorim în viața noastră.

Aceasta este însă provocarea. Soluţia o găsim în cealaltă latură a lui şase, respectiv în energia Sufletului, și mai precis, energia capacităţii Sufletului de a face angajamente în viață. Un Suflet puternic este corelat cu un puternic sentiment de auto-valoare și capacitatea de a ști ce angajamente să facă, și pe care să nu le facă. 

Cel mai important lucru pe care numărul şase îl are de învățat este cum să fie o persoană care să practice rugăciunea, care să aibă inima deschisă, care să trăiască cu un puternic simț al dreptății, să creeze un spațiu sigur și sacru pentru alții. Deoarece şase este strâns legat de inimă, acesta este numărul vindecătorului, în general și al vindecătorului din inimă în mod special.

Aşadar, pentru luna aceasta, orice provocare pe care o avem şi care ni se pare să ne depăşeşte, o putem rezolva apelând la rugăciune, pentru că, prin ea, reuşim să ne ridicăm  vibraţia şi astfel să atragem lucruri benefice în viaţa noastră. Putem folosi foarte bine rugăciunea în vindecare, ceea ce ne măreşte astfel puterea de vindecător.

În privinţa comunicării indirecte care se vede în mandală, aceasta este favorizată luna aceasta, aşa că orice proiect pe care îl avem în derulare, are şanse mari de a fi încheiat, dacă ne propunem acest lucru. Cu ocazia aceasta, am reuşi să implicăm şi mentalul şi să-l ţinem într-o zonă de creativitate, evitând astfel să-l lăsăm să plece "cu sorcova". De fapt, cheia acestei luni este modul în care menţinem o comunicare eficientă între mental şi Sufletul nostru.

Actorul din noi poate ieşi la suprafaţă, din când în când, manifestând astfel anumite subpersonalităţi pe care le avem. Depinde de noi cât de profund facem acest lucru şi dacă ne folosim de această stare pentru a ne exprima sau pentru a manipula.

Să ne dăm voie, aşadar să manifestăm plenar rugăciunea şi capacitatea noastră de vindecare, pe parcursul acestei luni. Să ne dăm voie să ne iubim mai mult.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Un comentariu:

  1. de ceva vreme traiesc cu impresia ca as putea schimba domeniul de activitate; gasesc, oare, intr-o Mandala, raspunsul pentru aceasta intrebare? :) deja imi dau seama ca a doua intrebare este retorica si aproape am si raspunsul, insa am nevoie si de un alt raspuns

    RăspundețiȘtergere