marți, 12 iunie 2018

12.06.2018

De unde ne vine creativitate? Ce anume îi determină apariţia? Ce schimbări produce în interiorul nostru? Cum o facem să se manifeste mai des? Cât îi dăm voie să se manifeste? Apariţia ei, în diferite situaţii, este una spontană sau căutăm să o cultivăm cât mai des? 

Creativitatea este modul prin care noi ne exprimăm, este modul prin care noi aducem valoare creaţiei pe care o realizăm. Cât de mult îi dăm voie să se manifeste, depinde însă de noi şi de modul în care vrem să o valorificăm.

Fiecare dintre noi, indiferent de ceea ce facem, accesăm un anumit nivel de creativitate.

Ea apare constant atunci când noi ne acceptăm misiunea şi ne iubim suficient de mult ca să ne realizăm rolul nostru de creator, când vrem ca creaţia noastră să fie la nivelul potenţialului nostru, când ne iubim suficient de mult astfel încât să vrem să facem o transformare a vieţii noastre.

Apariţia ei constantă este un semn al faptului că am învăţat să lucrăm cu mentalul nostru, că am început să-l educăm, că am început să-l curăţăm de tipare, pentru că toate aceste elemente sunt paraziţi care îi blochează manifestarea. De asemenea, este un semn al reducerii controlului pe care mentalul îl exercită în viaţa noastră.

Astăzi avem o zi de vibraţie duală, în funcţie de modul în care dorim să o experimentăm. Putem accesa vibraţia lui unsprezece şi atunci ne dăm voie să excelăm în ceea ce facem, iar tiparul creativității de pe centrul mandalei, ne cheamă la a ne manifesta creativitatea, la a o lăsa să se exprime, să curgă, să ne transforme, să scoată din interiorul nostru, darurile de care nu suntem conştienţi, puterea noastră de creaţie şi de a modela energia din jurul nostru, să ne permită să lucrăm cu Sufletul nostru, să-i dăm voie să se manifeste, pentru că creativitatea este dată de manifestarea Sufletului nostru. Cu această ocazie manifestăm şi artistul din noi, artist al cărui tipar îl avem astăzi ca şi provocare.
Pe de cealaltă parte, putem coborî în vibrația lui doi, iar dacă de aici nu dăm voie Sufletului să se manifeste, atunci vom accesa mintea noastră negativă, iar romburile roşii din colţurile celui de al doilea nivel ne pot adânci şi mai mult în starea de negativitate şi pesimism.


Aşa că astăzi avem de ales, ca în fiecare zi de altfel, dar astăzi ceea ce alegem se vede mult mai evident.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu