luni, 11 iunie 2018

11.06.2018


Dacă ieri am înţeles ce anume provocări ne aduce curajul lui zece, dar mai ales cum putem trece peste ele pentru a-i putea manifesta energia, atunci, astăzi, avem capacitatea de a lua decizii importante pentru viaţa noastră, de a face schimbări pe care nu aveam curajul să le facem.

Avem energia iubirii pe centrul mandalei de astăzi, ceea ce ne aduce mai mult curaj la nivelul Sufletului şi astfel să putem determina, mai uşor, ceea ce vrem să facem. 

De asemenea, avem curajul să cerem mai mult pentru noi, să ne dăm voie să primim mai mult, să acceptăm că merităm mai mult, să lăsăm Universul să ne aducă acele lucruri pe care le-a pregătit pentru noi şi pe care, dacă le manifestăm, nu o facem în defavoare nimănui.

Este foarte important să dăm voie energiei iubirii să ne înconjoare, să o simţim, să o chemăm, pentru că astfel ne vom simţi mult mai siguri pe noi, vom simţi să avem un aliat alături, iar viaţa noastră nu ni se va mai părea confuză şi fără o direcţie.

Dacă ne găsim un timp pentru noi astăzi, am putea face un mic exerciţiu de meditaţie, care ne va conecta mai mult cu Sufletul nostru. Ne relaxăm şi, pe intenţie, de la nivelul minţii noastre, coborâm, pe o scară, la nivelul inimii şi, acolo, prin uşa pe care o vedem pătrundem în interior unde vom găsi o cameră, iar în acea cameră se găseşte Sufletul nostru. Să observăm camera, ceea ce este în interiorul ei, să facem schimbările pe care le considerăm necesare, dar mai ales să fim atenţi la ceea ce simţim cât suntem acolo. Această conectare cu Sufletul nostru ne va da mai multă încredere în ghidarea pe care o primim.

Provocarea iubirii de Sine este cu atât mai mare cu cât astăzi putem experimenta şi tiparul pustnicului, despre care tot am mai vorbit. Pe lângă iubirea de Sine, el ne mai aduce provocări la nivelul relaţiei cu banii, dar şi a modului în care relaţionăm cu energia sexuală, iar o bună relaţionare cu energia sexuale ne aduce astăzi mai multă vitalitate şi forţă creatoare.

În privinţa mentalului, atâta timp cât reuşim să ne păstrăm conexiunea cu Sufletul nostru, vom avea un mental la locul lui. În momentul în care ieşim din zona Sufletului şi îi dăm mai multă importanţă, el se va simţi îndreptățit să-şi extindă rolul şi va începe să ne conducă viaţa. Aşadar, dacă avem tot felul de "bărzăuni" prin cap, să-i lăsăm să zboare şi să nu ne agăţăm de ei şi de scenariile pe care le creează.

Să ne folosim de puterea rugăciunii pentru a ne calma atunci când simţim că nu mai înţelegem ce se întâmplă în jurul nostru.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu